Activated Barley 280 Gram Poeder

23,95

Het gerst wordt door ons middels een gepatenteerd proces geactiveerd om zo de beschikbare energie van het graan te verhogen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de OFO-methode welke het kiemproces van het gerst in gang zet door middel van druk, vochtigheid en temperatuur. Het resultaat is een ultiem langzaam verbrandend koolhydraat dat ideaal is voor gewichtsverlies, een beter uithoudingsvermogen, bij wedstrijden of wanneer je ook maar behoefte hebt aan urenlange ononderbroken energie. Volgens de laatste onderzoeken verhoogt het activatieproces “beta-glucan” met 77-94%.

Tht datum: 06-2016

Uitverkocht

Product Description

Activated Barley™ van Pure Planet is een unieke, complexe koolhydraat, afkomstig uit ongekiemde graankorrels welke langzaam verteerd wordt, waardoor deze urenlang voor energie en uithoudingsvermogen zorgt. Het is een geweldige bron van bèta-glucaan, welke de weerstand verbetert, en heeft een extreem laag gehalte aan gluten. Het is daarom een ideale toevoeging aan iedere groene smoothie of groentesap.

Nu kunt ook u profiteren van de voordelen van deze makkelijk verteerbare powerfood dat enorm rijk is aan voedingsstoffen in de praktische vorm van een oplosbaar poeder. Activated Barley™ kan gemengd worden met sap, groentesap of een smoothie. Het resultaat is een drankje dat ongelooflijk rijk is aan voedingsstoffen welke een uitstekende aanvulling is op ieder gezond dieet. Organisch geteeld en voor het ontkiemen geactiveerd via een gepatenteerd proces.

Activated Barley Voordelen:

Kan een gezonde werking van het immuunsysteem stimuleren
Kan uw conditie en uithoudingsvermogen verbeteren
Werkt het best wanneer het voor het sporten of lichaamstraining wordt ingenomen
Kan een gezond cholesterolgehalte en de werking van het cardiovasculaire systeem bevorderen
Bevat enkel langzaam verteerbare koolhydraten welke u 2-3 uur lang van energie voorzien

Ingrediënten:

Activated Barley™ poeder

Instructies:

Meng een volle eetlepel (10 gram) met 0,2 – 0,25 liter van uw favoriete sap, melk, smoothie of groentesap. Schud of meng het geheel goed door en genieten maar.

Contactdetails

Postbus 78 4100 AB Culemborg Mail: info@rawsuperfoods.com KVK: 37107982 BTW: NL2313.32.075.B01