Raw Superfoods Marktkraam

Marktkraam

IT’S OFFICIAL: Raw Superfoods will leave the Noordermarkt at the end of June 2018! Read the full announcement and see Special Price Offers Here.

Kom langs en bezoek Raw Superfoods op de Noordermarkt in Amsterdam. Deze is te vinden op de kruising van de Westerstraat en de Prinsengracht, elke zaterdag van 9.00 tot 16.00 uur. We bieden een ruim aanbod biologisch superfood van de hoogste kwaliteit, ingrediënten en ander materiaal ter ondersteuning van een levensstijl met rauw / levend voedsel. Ook voor iedereen die een paar gezonde dingen wil toevoegen aan hun dieet! Geniet van het door ons gekweekte, mineraalrijke tarwegras, als sap of als hele bak om mee naar huis te nemen. We hebben een zeer populaire handmatige juicer en we kunnen andere langzame persen voor u bestellen zoals de Greenstar, maar ook andere essentiële keukenapparaten waaronder Vitamix blenders, dehydratietoestellen en Automatische Ontkiemapparaten.

We hebben ons eigen merk ‘Raw Superfoods™’ waaronder Organic, Premium Maca, Mesquite, Lucuma, Chia zaden, Golden Lijnzaad, Kelp poeder, Macadamianoten, Camu Camu Bessen, Moerbeien en Golden / Inca bessen, evenals allerlei premium Rauwe Cacao producten uit Ecuador, waaronder: Cacao Bonen, Gebroken bonen (‘Nibs’), Pasta, Boter en Poeder, allemaal van de zeldzame heirloom, hoog aangeschreven ‘Arriba Nacional’ variëteit.

Diana Store’s Raw Superfoods™ kraampje staat al sinds 2004 op de Noordermarkt op zaterdag en we waren in 2006 de eerste in Amsterdam en Nederland die RAW CHOCOLADE repen verkochten. Onze ORIGINAL RAW CHOCOLADE TAART en CITROENTAART zijn de best verkochte artikelen van onze kraam, sinds we ze in 2007 introduceerden. Andere populaire huisgemaakte delicatessen zijn chocolade-kokosnoot makronen, lasagne en pizza. Geheel rauw, geheel veganistisch, geheel biologisch. Omdat onze chocolade en delicatessen producten gemaakt worden in kleine hoeveelheden en EXCLUSIEF verkocht worden op de Noordermarkt, kunnen we ze altijd zeer vers aanbieden. Ook zijn ze nog eens 100% glutenvrij en zuivelvrij!

We hebben zeer veel exotische gedroogde vruchten en andere overheerlijke snacks en chocoladerepen zoals Lovechock, Ombar en Chocodelic. We hebben gedroogde hartige crackers van Golden Apple en Biobites, maar ook energie-repen als Raw Bite, in vele smaken.

Top Superfoods merken, zoals PURE PLANET’s Spirulina, Chlorella, Barley en Kamut Wheat Grass Juice Powders, Red Marine Algae, en Amla Berry Vitamine C; Tibetaanse Authentieke Goj bessen, Sun Warrior Proteïne poeder, Dr. Goerg Kokosolie en boter, E3 Live/VISION producten en tal van andere rauwe biologische keukenbenodigdheden waaronder broccoli zaden, heerlijke biologische hennepolie en zaden en natuurlijke zoetstoffen zonder suiker zoals Stevia, Yacon Siroop en Kokos Bloesem.

We hebben een kleine selectie van boeken, waaronder Diana Store 276 pagina’s tellende publicatie, Raw Food Works, evenals Nederlandse taal kookboeken en andere populaire boeken van Victoria Boutenko, David Wolfe en Brian Clement. Wij bieden een warm welkom voor iedereen die geïnteresseerd is in het verbeteren van de kwaliteit van hun dieet en zijn in staat om advies te geven, gebaseerd op jarenlange persoonlijke ervaring van het volgen van een rauw voedsel levensstijl!

Routebeschrijving naar de Noordermarkt vanaf Amsterdam Centraal Station:

Dichtstbijzijnde tram: 13 of 17 vanaf het Centraal Station naar de Westerkerk. Blijf op de kant van de weg waar de kerk staat en sla rechtsaf de Prinsengracht op, in noordelijke richting. Aan de rechterkant ziet u nu het Anne Frank Huis. De Noordermarkt vindt u na 600 meter aan de linkerkant van het kanaal, tussen de Westerstraat en net voor de Prinsengracht en Brouwersgracht elkaar ontmoeten. De Noordermarkt vindt plaats op het plein voor de Noorderkerk!

Te voet vanaf CS (15 minuten): Vanaf de voorkant van het station loopt u over de brug naar de hoofdweg Prins hendrik kade. Tegenover het Victoria Hotel, slaat u rechtsaf en loopt ongeveer 300 meter totdat u bij het begin van het Singel kanaal bent. Steek het kanaal over, sla linksaf en ga de 2e rechts om aan de rechterkant van de Brouwersgracht uit te komen. Volg deze tot aan de Prinsengracht (na de Herengracht en Keizersgracht). U vindt de Noordermarkt na 50 meter aan uw rechterhand.

Contactdetails

Industrieweg 1a 4104 AP Culemborg Postbus 78 4100 AB Culemborg Mail: info@rawsuperfoods.com KVK: 37107982 BTW: NL2313.32.075.B01