Personal Blender 250 – BPA vrij

89,00

De Persoonlijke Blender is een extreem krachtige en compacte machine die het mogelijk maakt om zonder moeite perfecte smoothies te maken. Deze blender is niet alleen makkelijk draagbaar maar ook erg veelzijdig en kan gemakkelijk noten en zaden tot poeder of bloem vermalen. Het kan ook koffiebonen malen, ijs breken en moeiteloos babyvoedsel, sausjes, soep, salsa, dipjes en nog veel meer pureren!

Categorieën: , ,

Productbeschrijving

De Personal Blender productlijn

Licht in gewicht, compact en draagbaar met de unieke blend-en-serve technologie zodat u uw smoothie kunt maken en gemakkelijk met u mee kunt nemen dankzij de luchtdichte deksels. De Personal Blender is klein genoeg om op uw bureau op het werk of in de caravan te passen en krachtig genoeg om een grote variëteit aan voedsel en drankjes voor te bereiden. Met haar roterende bladen in de blend-en-serve beker is het apparaat veilig te gebruiken door de hele familie.

De Personal Blender, welke overigens BPA-vrij is, is verkrijgbaar in twee verschillende sets: de PB150 en de PB250. De PB150 bevat de motorvoet, twee mengbekers van 500 ml, een opzetstuk voor het blenden en twee deksels. De PB250 bevat dezelfde onderdelen als de PB150, maar daarnaast ook twee maalbekers van 250 ml, een opzetstuk voor het malen en twee extra deksels.

Contactdetails

Industrieweg 1a 4104 AP Culemborg Postbus 78 4100 AB Culemborg Mail: info@rawsuperfoods.com KVK: 37107982 BTW: NL2313.32.075.B01