Raw Food Works – Het Onmisbare Raw Food Dieetboek (Engelstalige)

19,95

Inclusief unieke hoofdstukken van David Wolfe, Victoria Boutenko, Brian Clement PhD en Gabriel Cousens MD, samengesteld en geredigeerd door Diana Store

Experts zijn het eens over een aantal principes, als het gaat om een dieet gebaseerd op Raw Food. Raw Food Works biedt een aantal basisprincipes, die een holistisch en wetenschappelijk kader scheppen inzake het optimale dieet. Dit kader heeft een zeer machtig idee in de kern: Mensen functioneren het best op een enzymrijk dieet met onaangepaste plantaardige voeding. Een aantal toonaangevende personen hebben hun verhelderende bijdrage geleverd en vertellen hoe zo een dieet je een stralende gezondheid en levendige energie kan bieden, je leven lang. Raw Food Works is samengesteld om de verwarring weg te nemen, die vaak wordt ervaren door beginners in de wereld van de raw food. Dit 276 pagina’s tellende boek is mede gecreëerd door vooraanstaande leiders en auteurs in de wereld van de raw food. Allen dragen zij originele en unieke hoofdstukken bij, die je niet zal vinden in hun andere boeken of publicaties.

Uitverkocht

Categorieën: ,

Productbeschrijving

Raw Food Works – Toonaangevende experts leggen uit waarom (Engelstalige)

Een aantal principes waar experts het over eens zijn als het gaat om een raw food dieet

Raw Food Works is samengesteld om de verwarring weg te nemen, die vaak wordt ervaren door beginners in de wereld van de raw food. Dit 276 pagina’s tellende boek is mede gecreëerd door vooraanstaande leiders en auteurs in de wereld van de raw food. Allen dragen zij originele en unieke hoofdstukken bij, die je niet zal vinden in hun andere boeken of publicaties.

De auteurs hebben gezamenlijk honderden jaren ervaring in het volgen van een raw food dieet en ze helpen anderen hetzelfde te doen. Nadat de meerderheid van de auteurs elkaar meerdere keren ontmoetten, hebben ze een set tijdloze, samenhangende en uniforme principes samengesteld over wat kan als een veilige en complete aanpak kan worden beschouwd voor een dieet, bestaande uit raw en levend voedsel.

Dit boek is een aanvulling op alle boeken die je wellicht al hebt en is bedoeld voor zowel beginners als gevorderde raw food liefhebbers. Het is aangeraden om met dit boek beginnen voordat je je verdiept in de praktische kant van het bereiden van overheerlijke raw recepten. (Het is geen receptenboek!)

Wie zijn de auteurs?

Raw Food Works is samengesteld door de redacteur en raw-food liefhebber Diana Store en bestaat uit een collectie verhelderende verhandelingen die voortvloeiden uit principes, waarover een akkoord is bereikt op International Living Foods Summits. Dit waren vergaderingen van raw food deskundigen, die tussen 2006 en 2009 plaatsvonden op West Palm Beach, Florida, VS.

Het boek bevat bijdragen van vele deelnemers aan de Summits, maar ook van andere experts, waaronder Gabriel Cousens MD; Victoria Boutenko; David Wolfe; Brian Clement, PhD; Viktoras Kulvinskas MS; Karen Knowler and Rev. George Malkmus. Raw Food Works legt precies uit hoe en waarom een dieet met RAW FOOD WERKT!

Inhoud van Raw Food Works:

Introductie door Diana Store
Part 1: The Optimum Diet For Health And Longevity
1.
Vegan 2.0 – Everyone@Plant-Based
David Rainoshek M.A.
2.
Organics For Life
Cherie Soria
3.
Enzymes
Viktoras Kulvinskas MS
4.
The Principle Of 80% Raw
Brian Clement PhD, NMD, LNC
5.
Deep Food – Accessing Nutrient Density From The Ground Up
David Rainoshek MA and Katrina Rainoshek
6.
God Sleeps In Stone: The Power Of Minerals To Improve Health
David Wolfe
7.
High Water Content Foods And The Necessity For Proper Hydration
Dorit
8.
The Value Of Raw Vegetable Juices
Rev. George Malkmus
9.
Chlorophyll Rich Green Foods In Three Parts
The Miracle Powers Of Chlorophyll
Victoria Boutenko

The Healing Power Of Wheatgrass
Jill Swyers

Primordial All Organic AFA
Michael Saiber and Tamera Campbell

10.
The Importance Of Essential Fatty Acids
Rick Dina DC
11.
The Key Of Low Sugar Consumption
Brian Clement PhD, NMD, LNC
12.
The Body’s Need For Adequate Salt
Jameth Sheridan ND
13.
Enlightened Eating With Calorie Prudence
David Rainoshek MA
14.
Detoxification And Healing
Brenda Cobb
15.
Superfoods And Supplements
Jameth Sheridan ND
16.
The Importance Of Vitamin B12
Gabriel Cousens MD, MD(H) and Brian Clement PhD, NMD, LNC
17.
Dark Field Microscopy
Anna Maria Clement PhD, NMD, LNC
18.
How To Make The Change Easily, Joyfully And Successfully
Karen Knowler
19.
Its Not Just What You Eat – Lifestyle And Beyond
Jameth Sheridan ND
Part 2. The Principles In Practice

Healing Diabetes Requires A Shift In Consciousness
Gabriel Cousens MD, MD(H)

Afterword. Getting On Track And Staying On Track
Walter Urban PhD

Recensies Raw Food Works

Dit prachtige boek, die de waardevolle begeleiding bevat van zoveel experts, slaat helemaal op mij. In 1975, toen ik 31 was, ontdekte ik de mogelijkheid van raw food en vond ook een nieuwe persoon in mezelf. Ik ontdekte een stralende gezondheid, vitaliteit, doorzettingsvermogen, zuiverheid en een diepe verbinding met mijn spirituele aard, waarvan ik niet wist dat die bestond. Of raw food nu je nieuwe levensweg wordt of een methode van genezing waarmee je niet zal falen; het is een levens verrijkende en levensreddende keuze waar je meer over moet weten zodat je het altijd kan gebruiken. Geloof deze leiders als ze je vertellen dat raw food je zal helen. Met raw food zal je je jong voelen, ongeacht je leeftijd. Raw food zal je laten zien hoe prachtig je daadwerkelijk bent. Probeer wat ze je aanraden! Je verdient het om het heerlijke en fantastische gevoel te ervaren die raw food toevoegt aan je leven! – Marilyn Diamond, co-auteur Fit for Life.

Ik heb elk raw food boek dat er is, maar dit boek kon ik niet neerleggen. Ik geniet van de compilatie van de vele auteurs van raw food. De hoofdstukken van David Rainoshek waren briljant en ik kan niet wachten tot zijn eigen boek uitkomt. Er waren een aantal mensen waar ik nog niet van had gehoord, zoals Diana Store of Dr. Dina en zijn enorm goed onderzochte artikel waarin essentiële vetzuren worden uitgelegd. Dit boek zal je een goed gevoel geven over het zijn van een raw foodist of je wilt er direct een worden. Ik heb veel geweldige citaten, grafieken en referenties gezien. Ik raad iedereen aan dit boek aan te schaffen, ook als je alles al denkt te weten over raw food, en het cadeau te geven aan iedereen die je kent. – Tonya Dahl, Canada, on Amazon.com.

Raw Food Works is een uitgebreid onderzoek, en een inspiratie, die de lezer meeneemt op een praktische en wetenschappelijke reis, die bij de basis begint en doorpakt naar de gevorderde technieken van raw food voeding en detoxificatie. Een aantal vooraanstaande leiders komen voor in het boek, die advies geven gebaseerd op klinische onderzoeken, terwijl andere leiders hun expertise laten zien in waar Raw Food Works voor staat: Toewijding en overtuiging, gebaseerd op persoonlijke ervaring en intensief werken in het vakgebied. Grote lof voor Diana Store voor haar compilatie en de genomen moeite een werk samen te stellen, die samenhangend is en een uitgebreid scala aan kennis van vooraanstaande experts biedt in een nieuw opkomende en spannende aanpak om niet alleen te genezen en gezond te zijn, maar ook jezelf in lichaam en geest te begrijpen. – Amy Rachelle, ND.

Ik ben enorm blij met dit boek. Ik heb al bijna 10 exemplaren weggegeven aan vrienden en kennissen. Het boek biedt een uitmuntend overzicht over raw food, het hoe en waarom. Het lezen van andere (vaak dikke) boeken, door diverse experts wordt je bespaard. Ze delen hun expertise over het belang van bijvoorbeeld groenten, enzymen, vetten, water, vitamine B12 en superfoods. Als je echt wil, kan je altijd nog in de andere boeken duiken. Ik vind de artikelen eenvoudig te lezen. Zelfs mijn ouders begrijpen het nu (als ze dat willen ) – Peter Hofstee, Holland.

Ik had het geluk om de auteur van ‘Raw Food Works’, Diana Store, dit jaar te mogen ontmoeten op de Bristol Vegan Fayre en ik ben nog niet in staat geweest haar boek sindsdien neer te leggen. ‘Raw Food Works’ barst van de tips van experts en haar mening over raw food. Iedereen die meer wil weten over het voedsel dat zij eten, zou het moeten lezen. – Karin Ridgers, Off the Hoof Magazine, Verenigd Koninkrijk.

Raw Food Works, samengesteld door Diana Store is zonder twijfel een van de meest invloedrijke boeken die ik tot nu toe gelezen heb. Diana Store is op zoek gegaan naar specialistische wijsheid en de waarheid over voeding en presenteert dit met helderheid en ondersteunende informatie aan zowel nieuwsgierige beginners als de doorgewinterde raw fooder. Ik ben helemaal dol op dit boek, heb het ook aan mijn hele familie gestuurd, en dank dit boek voor mijn verbeterde gezondheid, positieve gemoedstoestand en hervonden jeugdige, stralende huid. Dank je wel, Diana. Je hebt mijn leven veranderd. – Josie Hoar, Grote Kaaiman Eilanden.

Via een vriend van mij heb ik de auteur Diana Store ontmoet, die nu in Amsterdam (Nederland) woont en werkt. Mijn vriend raadde me aan het boek te kopen en dat heb ik gedaan omdat ik geïnteresseerd ben in gezond leven & het vegetarisme. Het boek was een volledige openbaring voor mij. Ik heb zoveel geleerd & sta versteld van de feiten & cijfers en geweldige voorbeelden die de verschillende deelnemers aan het boek hebben toegevoegd (het boek is in feite een compilatie van verschillende experts, die elk over hun eigen specialiteiten schrijven). Mijn interesse om meer te leren & deel te nemen aan raw food workshops is gewekt dankzij deze introductie in de raw food beweging. Eerder dacht ik dat het raar of vreemd was om alleen raw food te eten, maar het boek maakt duidelijk dat je niet 100% raw hoeft te eten, je kan een gedeelte van je voedsel koken, maar raw food biedt zoveel gezondheidsvoordelen, dat je dat zeker wil proberen. Willen we niet allemaal een heel lang, gelukkig & gezond leven? – A. IJkema, België, via Amazon.co.uk.

Raw Food Works. Gepubliceerd in 2009. Paperback, 270 pagina’s.  ISBN 978—9-081-33762-5

Contactdetails

Industrieweg 1a 4104 AP Culemborg Postbus 78 4100 AB Culemborg Mail: info@rawsuperfoods.com KVK: 37107982 BTW: NL2313.32.075.B01