Hippocrates Lifestyle Training met Dr. Brian Clement 3 Mei 2017

197,00

Korting Tot en Met 30 April 2017

Brian Clement PhD zal een exclusieve dag training in Amsterdam geven op woensdag 3 mei 2017. Deze eendaagse training zal bestaan uit drie diepgaande gesprekken en een uitgebreide vraag en antwoord sessie, zodat de deelnemers de mogelijkheid hebben om inzicht te krijgen in hun unieke situatie. Dit evenement is geschikt voor professionelen op het gebied van health en wellness, en voor mensen die serieus zijn over het verbeteren van hun gezondheid.

Wanneer: 11,00-16,30 woensdag 3 mei 2017

Waar: Muiderkerk, Linnaeusstraat 37, 1093 EG Amsterdam

De prijzen zijn inclusief BTW. De ruimte is beperkt.

Uitverkocht

Browse Wishlist

Productbeschrijving

Korting Tot en Met 30 April 2017

Prijzen zijn inclusief BTW. Beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Uw gezondheid redden – hoe u veroudering en ziekten kunt tegengaan

Brian Clement PhD zal een exclusieve dag training in Amsterdam geven op woensdag 3 mei 2017. Deze eendaagse training zal bestaan uit drie diepgaande gesprekken en een uitgebreide vraag en antwoord sessie, zodat de deelnemers de mogelijkheid hebben om inzicht te krijgen in hun unieke situatie. Dit evenement is geschikt voor professionelen op het gebied van health en wellness, en voor mensen die serieus zijn over het verbeteren van hun gezondheid.

Gereedschappen voor een complete levenstransformatie

Dr. Clement zal uitleggen hoe wij allemaal onze levensduur kunnen verlengen en de kwaliteit van onze gezondheid en welzijn kunnen verhogen. Zijn uitgebreide klinisch onderzoek als directeur van Hippocrates Health Institute (USA), geeft hem een uniek begrip van de manier waarop alle mensen vroegtijdige veroudering, ziekte en de daaruit voortvloeiende ellende kan voorkomen.

Ontdek de redenen waarom gekookt en geproduceerd voedsel verslavend werkt en hoe om te gaan met de kracht van hongeraanvallen.

Krijg een stappenplan om jezelf te begrijpen en om de kloof tussen hoe je handelt en hoe u wilt handelen te overbruggen.

Onderwerpen voor de dagtraining op woensdag 3 mei

 “HARMONIE BINNEN HET FYSIEKE, EMOTIONELE EN ERGETISCHE LICHAAM”

Hoe dieet, enzymen, algen, zuurstof en supplementen zich verhouden tot cellen, systemen, bloed, enz. Stel je open je tot psychotherapie en al jouw unieke zintuigen en leer je hoe je jouw lichaam in harmonie kunt houden met MRS, Laser, Bio-Pro en nog veel meer.

“DE KRACHT VAN EEN VROUW” (door Anna Maria Clement)

Onze kracht wordt beïnvloed door onze instelling, ons zelfvertrouwen en onze overtuiging een ware leider te kunnen worden. De oorspronkelijke machtsvisie werd afgebeeld in vrouwelijke archetypen: Rechtvaardigheid, Intelligentie en Liefde. We moeten macht delen om in een vreedzame, gezonde en zorgzame wereld te kunnen leven.

“ONZE GIFTIGE WERELD: OMGAAN MET ZIEKTES EN KANKER”

Clement zal een blauwdruk presenteren waarmee een sterk immuunsysteem en een heldere geest kunnen worden bereikt, om  daarmee jouw eerste stappen te zetten op het pad naar optimale gezondheid.

Exclusieve kortingen voor een verblijf bij het Hippocrates Health Institute in de Verenigde Staten

Als evenement deelnemer heb je de exclusieve mogelijkheid een coupon te kopen waarmee je de garantie hebt van een korting van 10% op het lesgeld van of een verblijf bij het Hippocrates Health Institute in Florida. Deze coupon is tot één jaar na het evenement geldig. De coupon kost €95,- en zal worden gerestitueerd wanneer je je reservering plaatst. Daarbovenop ontvang je de 10% korting.

Een heerlijke veganistisch, biologisch levend voedsel lunchbuffet, zoals wat wordt geserveerd in het Hippocrates Health Institute is inbegrepen

22

Feedback van deelnemers (vorige jaren)

Thank you for organising! It was a day full of new and interesting information, eye opening and heart opening. Great salad and great dessert.
– Participant
Dr. Clements lectures I attended were both highly informative and mandatory in today’s world. It is my belief that every human and our species and our planet as a whole, would benefit tremendously from this information on real common sense and cutting edge information on high quality life and lifestyle. If you care enough about you, your loved ones or the human race, make sure you get your ass over here next time!
– Tim van Orsouw, Neuromuscular Therapist, Amsterdam
Thank you for having us. The passion of Brian Clement and the organisors was clear to feel! The atmosphere was really nice because of the location and the group intimacy. The lunch was really nourishing and vibrant and lifted me up. It was a good way to get to know also how the Hippocrates Health Institute serves its meals.
– Participant

Ik heb genoten van de kijk op ziekte en voedsel door dr. Brian Clement. Zo leerzaam en uplifting, daarmee kan ik weer voort om te komen tot een verdere life-change.
– I.G.
Exciting eye opening Information that I can take home and immediately apply to my life.
– Suzanne Olesen.
It’s Amazing, Informative, Magic, and a great gift to opening our eyes to see. En’light’ening!
– Participant
Inspirational, fun, down to earth truth speaker. Brian Clement explains the meaning of living! The locations were great, and so was the food. Thank you! Thank you! Thank you!
– P.J.
Wat een heerlijke dag!
– Participant
Dit was een geweldig ervaring. Voor mij is dit totaal nieuw. Ik heb dan ook veel geleerd vandaag. Brian Clement is heel duidelijk in zijn verhaal, maar okk heel luchtig. De verantwoordelijkheid voor je gezondheid ligt bij jezelf.
– Participant

Dutch

Brian Clement Nederland; Reserveer uw ticket vroeg om een € 50 korting te krijgen!

Route

Openbaar vervoer | Voor reisadviezen zie http://www.9292.nl

  • Vanaf Centraal Station: tram 9, halte 1e Van Swindenstraat
  • Vanaf Muiderpoortstation: tram 3, halte Linnaeusstraat
  • Vanaf de Dam: tram 14, halte Alexanderplein
  • Vanaf het Leidseplein: tram 7, halte Linnaeusstraat of tram 10, halte Alexanderplein
  • Vanaf het water: Canal Bus en Artis Expressboot

Parkeren

  • Mobypark: reserveer je parkeerplaats op 1 minuut loopafstand van het Muiderkerk bij Mobypark voor 3 euro per uur. Reserveer online.
  • QPark: ook kan je met de auto terecht bij QPark Oostpoort voor een dagprijs van € 12,-. Dat is op slechts 5 minuten loopafstand van het Muiderkerk.

Brian R. Clement – Speaker Biography

Brian Clement, Ph.D., L.N. heeft de internationale progressieve beweging gezondheid voor meer dan drie en een half decennia voort getrokken. Hij is de directeur van het gerenommeerde Hippocrates Health Institute, West Palm Beach, Florida (USA), ’s werelds belangrijkste complementaire residentiële gezondheidscentrum. In de afgelopen halve eeuw hij en zijn team klinisch onderzoek en opleiding in de preventie van ziekten met behulp van honderdduizenden deelnemers die hoeveelheden gegevens verstrekt, hierdoor heeft Clement een bevoorrechte inzicht in de levensstijl die nodig is om ziekte te voorkomen, te verbeteren levensduur en vitaliteit te behouden. Hun bevindingen hebben de basis gelegd voor Hippocrates progressieve, state-of-the-art behandelingen en programma’s voor de gezondheid onderhoud en herstel — hun Life Transformation Program.

Brian Clement heeft meer dan 20 boeken geschreven gericht op de gezondheid, spiritualiteit en natuurlijke genezing. Onder deze zijn: “Living Foods voor een optimale gezondheid”, “Longevity”, “Lifeforce”, die Dr. Colin Campbell “Een van de belangrijkste boeken ooit geschreven over voeding noemt. “Supplementen Exposed”, gepubliceerd in 2010, onthult de farmaceutische fraude ongebreideld in de verkoop, productie en distributie van waardeloze en schadelijke vitaminepillen. Daarnaast heeft hij drie delen auteur voor de wetenschappelijke gemeenschap “Food is Medicine”. Een van zijn meest populaire boeken is zijn “7 Keys to Lifelong Sexual Vitality” wordt aangeprezen als een belangrijke leidraad voor de biologie van de liefde. Zijn recente aanbod, “Dairy Deception” schijnt een licht op de gevaren van melk, eieren en hun nakomelingen.

Brian Clement is een toegewijde echtgenoot en een zorgzame vader van vier kinderen, die samen met zijn vrouw, Anna Maria Gahns-Clement Ph.D., L.N., co-regisseert het Hippocrates Health Institute. Naast zijn studies, Clement voert conferenties over de hele wereld op het bereiken van de gezondheid en het creëren van een lange levensduur, waardoor de mensheid een stappenplan voor het veranderen, verrijken en verlengen van hun levens.

Voedingsdeskundige Brian Clement is afgestudeerd aan de University of Science, Arts, and Technology, waar hij zijn Ph.D. behaalde.

Zie www.hippocratesinst.org

Lees meer over Hippocrates Health Institute hier en hier

Contactdetails

Industrieweg 1a 4104 AP Culemborg Postbus 78 4100 AB Culemborg Mail: info@rawsuperfoods.com KVK: 37107982 BTW: NL2313.32.075.B01