Lezing met Dr. Brian Clement 2 mei – Reserveer voor één persoon

39,95

Korting Tot en Met 30 April 2017

Brian Clement PhD, auteur en directeur van het gerenommeerde Hippocrates Health Institute (Florida, USA) geeft een lezing in Nederland.

Wanneer: dinsdag 2 mei 2017 van 19:00 – 21:30 uur

Waar: Muiderkerk, Linnaeusstraat 37, 1093 EG Amsterdam

“LEVENSSTIJL, RED JE LEVEN; HOE VEROUDERING TEGEN TE GAAN EN ZIEKTES TE GENEZEN”

Kom en leer hoe het veranderen van je levensstijl en het eten van levend voedsel de cellen in je lichaam van overvloedige energie voorziet en hoe de uitzonderlijke voedzaamheid van levend voedsel beschermt tegen het vroege sterven van cellen; hiermee de levensverwachting verhogend. Clement zal uitleggen hoe ieder van ons onze levensduur kan verlengen en de kwaliteit van onze gezondheid en ons welzijn kan verhogen. Zijn uitgebreid klinisch onderzoek als bestuurder van de Hippocrates Health Institute heeft hem persoonlijk inzicht gegeven in het verouderingsproces, ziektes en het verdriet waartoe zij kunnen leiden.

Bespaar geld door voor twee personen samen te reserveren.

Kijk ook naar: Hippocrates Lifestyle Training met Brian Clement op woensdag 3 mei 2017 (overdag)

 

Uitverkocht

Browse Wishlist

Productbeschrijving

Korting Tot en Met 30 April 2017

Prijzen zijn inclusief BTW. Beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Een goede gezondheid en een leven vrij van ziekte en pijn is het geboorterecht van ieder mens. Als je het lichaam op de juiste manier voedt kun je de kwaliteit van je gezondheid verhogen. Door te kiezen voor de juiste lifestyle kan dit zowel ziekte genezen en voorkomen, als vroegtijdige veroudering tegengaan. Dr. Brian Clement zal stapsgewijs uiteenzetten hoe pijn kan verdwijnen, alsook fibromyalgie, hoofdpijn (migraine), vergeetachtigheid, slapeloosheid, vermoeidheid, prikkelbaarheid, spijsverteringsproblemen en nog veel meer.

Iedere deelnemer krijgt ook een gratis abonnement op de “Healing Our World” magazine en een gratis tarwegras sap.

HHImagvers gesneden tarwegras

Exclusieve kortingen voor een verblijf bij het Hippocrates Health Institute in de Verenigde Staten

Als evenementdeelnemer heb je de exclusieve mogelijkheid een coupon te kopen waarmee je de garantie hebt van een korting van 10% op het lesgeld van of een verblijf bij het Hippocrates Health Institute in Florida. Deze coupon is tot één jaar na het evenement geldig. De coupon kost €95,- en zal worden gerestitueerd wanneer je je reservering plaatst. Daarbovenop ontvang je de 10% korting.

Feedback van deelnemers (vorige jaren)

It was a wonderful, inspiring evening with Brian Clement, thank you so much for organising this!

–       Ambara De Baets

Jaaa, het was werkelijk fan-tas-tisch! Ik wilde bijna op de stoel gaan staan tijdens het laatste applaus, haha. Helaas heb ik me ingehouden… Als er iemand de Nobelprijs verdient, is het Brian Clement, topautoriteit in voeding en gezondheid wel. Thanks Diana for organizing this.

–       Sandra de Vos, Raw Food Author

Really enjoyed the Brian Clements talk yesterday. Please keep me up to date on any future talks of topnotch coaches, nutritionists and healers.
–  Michael Henskens

Dr. Clements lectures I attended were both highly informative and mandatory in today’s world. It is my belief that every human and our species and our planet as a whole, would benefit tremendously from this information on real common sense and cutting edge information on high quality life and lifestyle. If you care enough about you, your loved ones or the human race, make sure you get your ass over here next time!

– Tim van Orsouw, Neuromuscular Therapist, Amsterdam

Dear Diane, as you were our host of yesterday’s lecture of Dr. Brian Clement, I’d like you to know I had a wonderful evening. Dr. Clement has a lot of interesting information to share with us. I’d surely love to visit his Institute once.

–  Gwendolyn van der Krieken

Dit was een geweldig ervaring. Voor mij is dit totaal nieuw. Ik heb dan ook veel geleerd vandaag. Brian Clement is heel duidelijk in zijn verhaal, maar okk heel luchtig. De verantwoordelijkheid voor je gezondheid ligt bij jezelf.

–       Deelnemer

Ik heb genoten van de kijk op ziekte en voedsel door dr. Brian Clement. Zo leerzaam en uplifting, daarmee kan ik weer voort om te komen tot een verdere life-change.

–       I.G.

Janneke-banner-2

Route

Openbaar vervoer | Voor reisadviezen zie http://www.9292.nl

  • Vanaf Centraal Station: tram 9, halte 1e Van Swindenstraat
  • Vanaf Muiderpoortstation: tram 3, halte Linnaeusstraat
  • Vanaf de Dam: tram 14, halte Alexanderplein
  • Vanaf het Leidseplein: tram 7, halte Linnaeusstraat of tram 10, halte Alexanderplein
  • Vanaf het water: Canal Bus en Artis Expressboot

Parkeren

  • Mobypark: reserveer je parkeerplaats op 1 minuut loopafstand van het Muiderkerk bij Mobypark voor 3 euro per uur. Reserveer online.
  • QPark: ook kan je met de auto terecht bij QPark Oostpoort voor een dagprijs van € 12,-. Dat is op slechts 5 minuten loopafstand van het Muiderkerk.

Brian R. Clement – Speaker Biografie

Brian Clement, Ph.D., L.N. was het speerpunt voor de internationale progressieve gezondheids beweging voor meer dan drie en een half decennia. Hij is de directeur van het gerenommeerde Hippocrates Health Institute, West Palm Beach, Florida (USA), ’s werelds belangrijkste complementaire residentiële gezondheidscentrum. In de afgelopen halve eeuw heeft hij, en zijn team, klinisch onderzoek en traininen gedaan in de preventie van ziekten met behulp van honderdduizenden deelnemers. Deze hebben grote hoeveelheden gegevens opgeleverd, hierdoor heeft Brian Clement een bevoorrechte inzicht in de levensstijl die nodig is om ziekte te voorkomen, te verbeteren en levensduur te verlengen en vitaliteit te behouden. Hun bevindingen hebben de basis gelegd voor Hippocrates progressieve, state-of-the-art “Life Transformation Program” behandelingen en programma’s voor de gezondheid, onderhoud en herstel.

Brian Clement heeft meer dan 20 boeken geschreven gericht op de gezondheid, spiritualiteit en natuurlijke genezing. Onder deze zijn “Living Foods voor een optimale gezondheid”, “Longevity”, “Lifeforce”, die Dr. Colin Campbell “Een van de belangrijkste boeken ooit geschreven over voeding noemt. “Supplementen Exposed”, gepubliceerd in 2010, onthult de farmaceutische fraude rond de verkoop, productie en distributie van waardeloze en schadelijke vitaminepillen. Daarnaast heeft hij drie delen geschreven voor de wetenschappelijke gemeenschap “Food is Medicine”. Een van zijn meest populaire boeken is “7 Keys to Lifelong Sexual Vitality” deze wordt aangeprezen als een belangrijke leidraad voor de biologie van de liefde. Zijn recente aanbod, “Dairy Deception” belicht de gevaren van melk, eieren en hun nakomelingen.

Brian Clement is een toegewijde echtgenoot en een zorgzame vader van vier kinderen, die samen met zijn vrouw, Anna Maria Gahns-Clement Ph.D., L.N., co-regisseert het Hippocrates Health Institute. Naast zijn studies, Clement voert conferenties over de hele wereld op het bereiken van de gezondheid en het creëren van een lange levensduur, waardoor de mensheid een stappenplan voor het veranderen, verrijken en verlengen van hun levens.

Voedingsdeskundige Brian Clement is afgestudeerd aan de University of Science, Arts, and Technology, waar hij zijn Ph.D. behaalde.

Lees meer over Hippocrates Health Institute hier en hier

Contactdetails

Industrieweg 1a 4104 AP Culemborg Postbus 78 4100 AB Culemborg Mail: info@rawsuperfoods.com KVK: 37107982 BTW: NL2313.32.075.B01