Green Star™ Elite Slowjuicer

549,00

De Green Star™ serie is ontworpen om super gezonde en natuurlijke sappen te creëren met een maximale hoeveelheid vitaminen, enzymen en mineralen. De Green Star Elite is perfect voor het persen van de meeste soorten groente en fruit. Het is zelfs mogelijk om zonder enige moeite vers tarwegras en selderij met lange vezels in hoogwaardige sappen om te zetten. De Green Star Elite levert meer sap op dan ooit tevoren, is makkelijk in gebruik en heeft, dankzij een groot aantal accessoires, meer toepassingen dan ooit.

Productbeschrijving

Green Star™ Elite Slowjuicer

Green Star™ Elite Slowjuicer serie is ontworpen om super gezonde en natuurlijke sappen te creëren met een maximale hoeveelheid vitaminen, enzymen en mineralen. De Green Star™ Elite is perfect voor het persen van de meeste soorten groente en fruit. Het is zelfs mogelijk om zonder enige moeite vers tarwegras en selderij met lange vezels in hoge kwaliteit sappen om te zetten.

Levert meer sap op dan ooit tevoren
Makkelijk in gebruik
Heeft dankzij een groot aantal accessoires meer toepassingen dan ooit

De Green Star™ serie is ontworpen om super gezonde en natuurlijke sappen te creëren met een maximale hoeveelheid vitaminen, enzymen en mineralen. De Green Star™ Elite is perfect voor het persen van de meeste soorten groente en fruit. Het is zelfs mogelijk om zonder enige moeite vers tarwegras en selderij met lange vezels in hoge kwaliteit sappen om te zetten.

NIEUW! – Drie-stappen technologie

De Green Star™ Elite is de eerste sapcentrifuge die gebruikt maakt van een technologie welke het persen in drie stappen verdeelt: het homogeniseren, het mengen en het persen.

Homogeniseren

De eerste fase die de grote tandwielen uitvoeren is de “fase van het homogeniseren”. De stevige, roestvrije tandwielen persen het fruit en de groente tot een fijne puree. Groente, kruiden of graangewassen met lange vezels worden in het snijgedeelte in stukken gesneden.

De volgende twee stappen worden uitgevoerd in de sectie met de plastic spiralen.

Mengen

De ronde groeven op de eerste drie spiralen zijn vrijwel verticaal, zodat zij het homogeniseerde fruit en groente op een langzaam tempo voor zich uit kunnen schuiven. In dit proces wordt het mengsel nog verder afgebroken en door elkaar gehusseld. De verticale uitlijning van de spiralen zorgen voor een nog efficiënter mengproces dat ter voorbereiding geldt voor het persen van de ingrediënten.

Persen

In de derde stap hebben de spiralen scherpere randen en ook scherpere hoeken. Hierdoor worden het vocht en de gezonde bestanddelen gegarandeerd op de meest optimale manier uit het gehomogeniseerde fruit en groente geperst. Het proces wordt verder bijgestaan door de herstelbare uitvoer knop, die een tegengestelde druk genereert waardoor de maximale hoeveelheid sap uit het groente en fruit wordt gedrukt. Het gevolg is dat vrijwel alle belangrijke voedingsstoffen in het glas terecht komen en dus niet in de moes achterblijven!

Nog grotere sapopbrengst

Het is moeilijk voor te stellen, maar de Green Star™ Elite heeft dankzij haar langere drukcilinders een nog grotere sapopbrengst dan de Green Star™ GS-1000 of de GS-3000.

Nieuw ontwerp

De Green Star™ Elite sapcentrifuge zorgt niet alleen voor overheerlijke en extreem gezonde vruchten- of groentesap; het innovatieve ontwerp past ook binnen de uitstraling en het uiterlijk van moderne huishoudens.

Makkelijker in gebruik dan ooit tevoren

U hoeft geen knoppen meer in te drukken! U sluit de tandwielkast eenvoudig door middel van een sluitmechanisme. Hierdoor is het apparaat een stuk makkelijker in gebruik!

Meer toepassingen dankzij meer standaard meegeleverde accessoires

Om het voor u direct mogelijk te maken om een grote variëteit aan lekkernijen te maken met uw nieuwe Green Star™ Elite, maken de grove zeef en de onderdelen, voor het maken van uw eigen soepstengels, nu deel uit van de standaard toebehoren. De praktische houten handpomp maakt het nog makkelijker om sap uit zacht fruit te persen. En omdat hygiëne ook belangrijk is, zit er ook een lekbakje bij deze set. Deze voorkomt dat sap op het werkblad wordt gemorst.

Lage invoer van zuurstof!

Door te persen met behulp van twee krachtige maar langzaam draaiende tandwielen ontstaat er in het sap slechts een kleine hoeveelheid warmte waardoor het oxideren van het sap wordt vertraagd. Met een snelheid van slechts 110 rotaties per minuut draaien de dubbele tandwielen op dezelfde manier in elkaar als normale tandwielen om ervoor te zorgen dat de erg kwetsbare enzymen en tere vitaminen tijdens het persen in het sap intact blijven.

Meer mineralen voor optimale bio-beschikbaarheid!

In de dubbele tandwielen van de Green Star™ Elite zitten bio-magneten en bio-keramische materialen verwerkt om de kwaliteit van het sap nog beter te maken. Niet alleen worden er op deze manier nog meer mineralen in het sap geperst; ze zorgen tegelijk voor een toename van de bio-beschikbaarheid van de mineralen. Dit betekent dat uw lichaam de opgeloste mineralen beter kan absorberen en benutten.

Contactdetails

Industrieweg 1a 4104 AP Culemborg Postbus 78 4100 AB Culemborg Mail: info@rawsuperfoods.com KVK: 37107982 BTW: NL2313.32.075.B01