Sedona Dehydrator

399,00

De Sedona™ is de nieuwe dehydrator van Tribest (onder andere bekend van de Greenstar sapcentrifuges). Deze beschikt over veel functies die u niet op andere dehydratoren zult aantreffen, zoals een digitale thermometer (in zowel graden Celsius als graden Fahrenheit), een timer om nauwkeuriger te drogen, horizontaal drogen, dubbele ventilator technologie voor gelijkmatig drogen, de mogelijkheid om het apparaat op halve kracht te gebruiken om  stroom te besparen en een glazen deur zodat u kunt zien hoe uw voedsel eruit ziet, zonder dat u eerst het deurtje moet openen. Het heeft ook een aan/uit knop (waar overigens niet iedere dehydrator over beschikt), het past in de meeste inbouwkeukens en heeft een nachtmodus voor minder lawaai. Gedroogd voedsel is uitermate geschikt voor mensen die meer variatie willen in hun recepten van rawfood. Op deze manier kunt u koekjes, zoutjes, broodjes en zelfs pizza maken, zonder dat de enzymen verloren gaan.

Categorieën: ,

Productbeschrijving

De nieuwe Sedona™ dehydrator voor rawfood is de meest betrouwbare manier om uw voedsel te drogen. U kunt rekenen op hoogwaardig rawfood, omdat het apparaat over een digitaal meetsysteem beschikt om de temperatuur nauwkeurig te kunnen regelen. Hierdoor wordt verzekerd dat alle belangrijke vitaminen en voedingsstoffen in het gedroogde voedsel achterblijven. U stelt de gewenste temperatuur in, waarbij u kunt kiezen uit een bereik van 30 tot 68 graden Celsius. Sedona™ meet en stelt de temperatuur extreem nauwkeurig af. Een digitale timer maakt het mogelijk om de droogtijd aan te passen naar uw wensen. Wanneer u het apparaat in continu modus instelt, schakelt deze zich na 150 uur onafgebroken werking uit.

• Digitale thermometer; af te lezen in zowel graden Celsius als graden Fahrenheit.
• Dubbele ventilator technologie voor gelijkmatig drogen en maximale efficiëntie.
• Deur van transparant glas

Gedroogd voedsel is ideaal voor mensen die pas zijn overgestapt naar rawfood, aangezien het mogelijk is om koekjes, zoutjes en zelfs pizza te maken, zonder dat de enzymen verloren gaan.

In tegenstelling tot vele andere dehydratoren, wordt de lucht in de Sedona™ horizontaal, in plaats van verticaal, door het apparaat geblazen. Het grote voordeel is dat lucht op deze manier veel gelijkmatiger door elke lade, van de achterkant tot de voorkant, wordt verdeeld. Deze horizontale distributie van lucht droogt voedsel veel beter waardoor u uw repertoire van rawfood kunt uitbreiden met creaties als zoutjes, pizza’s, Essene brood, vegetarische shish kebab, cakebodem, vruchtenspiesjes en nog veel meer!

U kunt natuurlijk ook uw dehydrator, net als andere exemplaren, gebruiken om overheerlijke vruchten, groenten en kruiden uit uw eigen tuin te drogen en te bewaren.

Een glazen deurtje van top kwaliteit maakt het mogelijk uw voedsel in de Sedona™ op ieder moment te inspecteren. De Sedona™ werkt altijd erg stilletjes, ook in normale stand. Als u echter wilt dat het apparaat nog minder geluid maakt, dan kunt u simpelweg de “nacht” modus inschakelen. Het apparaat zal dan tijdens haar werking nog minder geluid maken; ideaal voor als u bijvoorbeeld aan het slapen bent.
Sedona™ heeft twee afzonderlijke droogkamers. Als u geen grote hoeveelheid voedsel wilt drogen, dan kunt u de droogcapaciteit met een enkele druk van de knop halveren en energie besparen. U kunt dus naar eigen wens bepalen of u alleen voor uzelf of voor uw hele familie voedsel wilt drogen. Sedona™ beschikt over 9 bakjes met gaas voor het drogen en het maximale oppervlak waarop tegelijk gedroogd kan worden bedraagt 9,423 vierkante centimeter.

Sedona™ is DE dehydrator voor rawfood in de moderne rawfood keuken. Hypermodern met een elegant ontwerp, inclusief een deurtje van echt glas. Het apparaat is digitaal, maakt geen lawaai en is energiezuinig. Daarnaast neemt het apparaat geen ruimte in beslag aangezien de Sedona™ zonder problemen in een inbouw keuken geplaatst kan worden.

Standaard inbegrepen: Sedona™ dehydrator voor rawfood, 9 plastic open droogbakjes met gaas schermpjes (ieder bakje heeft een oppervlakte van 1,047 cm²; totale droog oppervlakte: 9,423 cm²) en een ruimte scheiding; de Sedona™ droog folie (Teflon vellen) zijn apart na te bestellen. Garantie: 24 maanden.

 Afmetingen:   43,3 cm x 50 cm x 37 cm (B x L x D). Gewicht: 10.6 kg. Technische gegevens: 230 V, 550 W. GS gecertificeerd.

Contactdetails

Industrieweg 1a 4104 AP Culemborg Postbus 78 4100 AB Culemborg Mail: info@rawsuperfoods.com KVK: 37107982 BTW: NL2313.32.075.B01