3 x Fountain of Youth kokoswater 520 ml

9,95

100% natuurlijke en vitale kokoswater, zoete smaak zonder toegevoegd suiker. Naast een heerlijke smaak, is kokoswater ook erg goed voor je lichaam, het zit vol elektrolyten, het is een natuurlijke isotone dus het is een grote dorstlesser in warme omgevingen en uitstekend geschikt voor hydrateren je lichaam.

Uitverkocht

SKU: 10035(EXT) Categorieën: ,

Productbeschrijving

Fountain of Youth kokoswater

Het begon allemaal toen de eigenaren van de Berlijnse Michel Berger Hotel op vakantie waren in Thailand, waar ze verse kokosnoot water rechtstreeks uit de noot voor de eerste keer proevden. Ze waren meteen verliefd op de heerlijke smaak en wilde dit geweldige drankje met hun vrienden in Duitsland delen.

Maar helaas zijn er geen palmboom in Berlijn, dus besloten ze om naar de hoogste kwaliteit kokosnoten in Thailand te zoeken, waar de meest heerlijke kokoswater vandaan kwam.

Na lang zoeken vonden ze een middelgroot familie plantage bedrijf, die niet alleen super lekker kokoswater produceerde maar dat ook op een sociaal en ecologisch manier deden.

De palmbomen groeien, zonder chemische stoffen die en wanneer de noten de juiste leeftijd hebben, worden ze geoogst, door een speciale moderne machine gefilterd en in onze speciale blikken verpakt, allemaal binnen een paar uur op 1 plek.

Vóór het inblikken van het water, word deze zeer kort opgewarmd, zodat de micro-organismen gedood. Door een speciale methode van conserveren en het gebruik van een veel sterker blikje, blijft de kokoswater vrij is van zuurstof, dus is er geen behoefte aan enige vorm van conserveermiddel zoals suiker of ascorbinezuur. Wat je krijgt is een super vers 100% natuurlijke en vitale kokoswater.

Ook al is er geen suiker toegevoegd, smaakt het kokoswater een beetje zoeter. Dit komt door het feit dat elke vrucht, wat een jonge kokosnoot ook is, zijn eigen fruitsuikers heeft, maar de smaak is ook afhankelijk van de regio. De noten uit Thailand staan bekend om hun zoetere noten in plaats van Filippijnse noten bijvoorbeeld.

Een andere factor is de leeftijd van de noten wanneer deze geoogst worden; hoe ouder de noot de zoeter het wordt, maar er is een probleem, hoe jonger de noot, des te meer vloeistof/kokoswater er te winnen valt.

En we vinden een zoete smaak lekkerder dan  een zure en we zijn bereid om een ​​beetje langer wachten en een beetje meer noten te gebruiken om dezelfde hoeveelheid kokoswater te krijgen.

Naast het heerlijke smaak, is kokoswater ook erg goed voor je lichaam, het zit vol elektrolyten, het natuurlijk isotone en dus een grote verfrissing in warme omgevingen. Het hydrateert je lichaam, dus is het een perfecte kater genezing of een goede tussendoor bij het drinken van alcohol.

Het is perfect mengbaar met wodka, gras wodka, donkere rum, een nootachtige likeur zoals Frangelico, je kunt het zelfs warm drinken met gember en limoen en een scheutje bruine rum.

Je kan het uit een glas drinken, zonder ijs, tenzij het echt warm is, of het rechtstreeks uit het blik serveren met een rietje; de kleine zwarte zijn perfect!

In een cocktail met een paar ijsblokjes, 1 deel alcohol, de rest kokoswater en een wig limoen, geserveerd met een rietje.

Contactdetails

Industrieweg 1a 4104 AP Culemborg Postbus 78 4100 AB Culemborg Mail: info@rawsuperfoods.com KVK: 37107982 BTW: NL2313.32.075.B01