Aronia poeder, rauw en biologisch 100g

9,95

Aronia poeder uit de bessen algemeen bekend als Chokeberries zijn inheems in Noord-Amerika en ook gekweekt in Europa. Ze zijn bijzonder rijk aan polyfenolen en anthocyanen die hen in hun diepe rood, paars naar zwart kleuren geven. Een USDA ORAC (Oxygen Radical Absorptie Capacity) onderzoek meldde in 2010 dat aronia bessen hebben veel hogere antioxidant niveaus dan wilde bosbessen en cranberry’s, en zelfs de Acai bes. Mogelijke voordelen van aronia bessen bevatten strijd tegen hart-en vaatziekten en andere cardiovasculaire problemen, helpen om een gezonde bloedsuikerspiegel te behouden en bevorderen van een gezonde urinewegen.
Aronia bessen hebben een samentrekkende unsweet smaak, zodat ze op hun eigen zijn niet allemaal zo lekker, maar het mengen van het poeder in smoothies en andere zoete gerechten verbetert de smaak, terwijl het verstrekken van deze overvloed aan antioxidanten.

Product Description

Aronia bessen algemeen bekend als Chokeberries zijn inheems in Noord-Amerika en ook gekweekt in Europa. Ze zijn bijzonder rijk aan polyphenol anti-oxidanten en anthocyanen die hen hun diepe rood, paars naar zwart kleuren geven. Een USDA ORAC (Oxygen Radical Absorbance Capacity) onderzoek meldde in 2010 dat aronia bessen veel hogere antioxidant niveaus hebben dan wilde bosbessen en cranberry’s, en zelfs de Acai bes. Mogelijke voordelen van aronia bessen zijn; beschermen tegen hart-en vaatziekten en andere cardiovasculaire problemen, helpen om een gezonde bloedsuikerspiegel op peil te houden en het bevorderen van een gezonde urinewegen.

Aronia bessen hebben een zurige niet zoete smaak, dus op hun eigen ze zijn niet zo lekker, maar het mengen van het poeder in smoothies en andere zoete gerechten verbetert de smaak, terwijl het een overvloed aan antioxidanten toevoegd.

t.h.t: 28-02-2018

Contactdetails

Postbus 78 4100 AB Culemborg Mail: info@rawsuperfoods.com KVK: 37107982 BTW: NL2313.32.075.B01