Biologische Kokosbloem suiker 280 grams

Offer

8,95 6,26

Dr.Goerg is een Duits bedrijf – die in samenwerking met de kleine boeren in de Filippijnen –  hoogwaardige kokosnoot producten in premium bio kwaliteit produceert. Hun kokosnoten worden gekweekt op perfect gelegen en duurzaam beheerde bio-plantages (kbA-gecertificeerd), met veel zorg en liefde. Snelheid en zorgvuldigheid van de oogst en verwerking zijn ongeëvenaard. Ze gebruiken bijvoorbeeld alleen onbeschadigde kokosnoten. Uiterlijk drie dagen na de oogst en niet meer dan een uur na beschieting, word de witte pulp koud geperst, waardoor een uitstekende biologische kokosolie ontstaat. Dr. Goerg heeft een aantal nieuwe behandeling methoden ontwikkeld om een optimale versheid, hoogste aantal van voedingsstoffen te waarborgen en het gebruik van chemicaliën te voorkomen, om te controleren of er geen gezondheidsrisico’s zijn en een zo hoog mogelijke biologische waarde van hun producten te garanderen.

Productbeschrijving

Maximaal drie dagen na het oogsten, en niet meer dan een uur na het pellen, wordt het witte vruchtvlees koud geperst en dit resulteert uitmuntende bio-kokosolie. Dr. Goerg heeft een aantal nieuwe verwerkingstechnieken ontwikkeld om de optimale versheid en hoogste voedingswaarde te garanderen en het gebruik van chemische stoffen te vermijden. Hierdoor wordt verzekerd dat er geen gezondheidsrisico is en hiermee wordt ook de hoogst mogelijke biologische waarde van hun producten gegarandeerd.

Voordelen voor lichaam en geest

De kokosnoot en haar producten

– Versterken het immuunsysteem
– Stimuleren de stofwisseling
– Zijn antibacterieel en antiviraal
– Verhogen welzijn en vitaliteit

Meerdere toepassingen:

– Perfecte fundering voor hoogwaardige voedselproducten, bijvoorbeeld chocolade gebak of Aziatische gerechten
– Gezonde huid- en haarverzorging: De huid voelt zachter en haar en nagels zullen meer glanzen
– Perfect voor anti-veroudering, omdat de olie voor een jonger, meer levendig uiterlijk zorgt
– Een, met vitaminen beladen, basis voor massage- en lichaamsolie
– Verzachtend middel voor de droge, jeukende huid, zoals bij neurodermitis of psoriasis
– Nuttig bij een natuurgeneeskundige aanpak, zoals bijvoorbeeld ayurvedisch oilpulling
– Bescherming van de huisdieren tegen teken en andere insecten, maar bijvoorbeeld ook tegen steekvliegen op paarden

Uiteindelijk draait het alleen om de kwaliteit

Dr. Goerg’s all-natural kokosproducten bevatten essentiële mineralen. Ze zijn niet geraffineerd, ontgeurd of gebleekt, zijn vrij van gluten en transvetzuren, 100% natuurlijk en bevatten geen conserveringsmiddelen, kunstmatige kleur- of smaakstoffen, stabilisatoren en andere toevoegingen of genetisch gemodificeerde componenten.

Het gebruik van de kokosnoten is geoptimaliseerd: 60% van de pulp eindigt als olie, de rest (de perskoek) levert waardevol kokosmeel.

Premium kwaliteit? Jawel, met garantie!

Aan de ene kant is er de “Dr. Goerg-verse-oogst-garantie”, die belooft dat de kokosnoten handmatig worden verwerkt binnen drie dagen na het oogsten. Aan de andere kant zijn er meerdere officiële certificaten en voedselanalyses verkrijgbaar, waarmee de premium kwaliteit van onze producten wordt bewezen.

Dr. Goergs’ producten komen van gecertificeerde, biologische boerderijen (kbA) en zijn BIO-/NOP gecertificeerd. De moderne verwerking gebeurt volgens de hoogste, internationale standaard (HACCP & ISO 9001 fabrikant gecertificeerd).

En omdat kwaliteit en versheid niet alleen kunnen worden geproefd, maar ook gemeten, wordt elke lading olie getest door een onafhankelijk, Duits voedsellaboratorium. Deze regelmatige controles zullen de hoge kwaliteit van onze kokosolie blijven bevestigen. Zo overschrijdt het laurinezuur gehalte van 59,42% bijvoorbeeld de internationale standaarden, waardoor Dr. Goergs Kokosolie wereldwijd het allerbeste, hoogwaardige product is. De zeer lage peroxide waarde van 0,3 is uitmuntend.

Iedereen heeft baat bij eerlijk ondernemen

Dr. Goerg is zich zeer bewust van haar sociale verantwoordelijkheden en hecht waarde aan eerlijk ondernemen met alle leden van haar “kokosolie familie”. Een vriendelijke samenwerking, gebaseerd op wederzijds respect, is standaard, net als de hoogste hygiënische standaarden, een prettige werkomgeving en een passend salaris voor alle medewerkers.

Een gedeelte van de opbrengst gaat naar vrijwilligerswerk en een aantal hulpprojecten, waarbij wordt bijgedragen aan een “betere wereld”. Dr. Erliza Görg levert bijvoorbeeld gratis tandheelkunde aan Filipijnse patiënten. Ook is er een schoolproject opgestart, waar lokale kinderen terechtkunnen voor beter onderwijs en worden er Kerstcadeaus gegeven om lokale kinderen te verwennen.

Contactdetails

Industrieweg 1a 4104 AP Culemborg Postbus 78 4100 AB Culemborg Mail: info@rawsuperfoods.com KVK: 37107982 BTW: NL2313.32.075.B01