Biologische Kokosnoot bloem 600 gram 50% Korting ivm datum

Offer

8,95 4,50

Dr.Goerg is een Duits bedrijf – die in samenwerking met de kleine boeren in de Filippijnen –  hoogwaardige kokosnoot producten in premium bio kwaliteit produceert. Hun kokosnoten worden gekweekt op perfect gelegen en duurzaam beheerde bio-plantages (kbA-gecertificeerd), met veel zorg en liefde. Snelheid en zorgvuldigheid van de oogst en verwerking zijn ongeëvenaard. Ze gebruiken bijvoorbeeld alleen onbeschadigde kokosnoten. Uiterlijk drie dagen na de oogst en niet meer dan een uur na beschieting, word de witte pulp koud geperst, waardoor een uitstekende biologische kokosolie ontstaat. Dr. Goerg heeft een aantal nieuwe behandeling methoden ontwikkeld om een optimale versheid, hoogste aantal van voedingsstoffen te waarborgen en het gebruik van chemicaliën te voorkomen, om te controleren of er geen gezondheidsrisico’s zijn en een zo hoog mogelijke biologische waarde van hun producten te garanderen.

THT: 19-12-2018

Uitverkocht

Productbeschrijving

Dr. Goerg is een Duits bedrijf dat kwalitatief hoogwaardige kokosproducten produceert. Deze producten worden met nauwe samenwerking met Filipijnse boeren ontwikkelt. De teelt komt van optimaal gelegen plantages en word verwerkt volgens familietradities. Bovendien worden de grondstoffen biologisch gecontroleerd en met veel zorg en aandacht verwerkt. De kokosnoten worden vers geplukt en maximaal binnen 3 dagen verwerkt.

Pure smaakvolle kokosboter

Kokosboter voor echte fijnproevers. Bereid van het beste wat een zongerijpte biologische kokosnoot te bieden heeft! Fris vruchtvlees, koudgeperste kokosolie en kokosmelk samengevoegd tot een romige kokosboter. Dankzij het voorzichtige productieproces zijn alle vitale enzymen behouden voor de unieke en heerlijke smaak. Delicaat gesmolten, romig en nootig allemaal bij elkaar in een hap. Breng de Caribische zee in huis en voeg een onmiskenbare smaak van het exotische landschap toe aan: smoothies, ijs, chocolade pudding. Kokosnootboter heeft van nature een niet smeerbare structuur totdat het een temperatuur bereikt boven de 24 graden. De beste manier om te genieten van de rauwe kokosnootboter is wanneer je het verwarmt in een pan met water of bij een radiator voor een paar minuten. Kokosnootboter is ook in wokgerechten of curry’s toe te voegen, dit zorgt voor een zeer smaakvol exotisch gerecht!

Healthy benefits:

* 100% zuivere, koudgeperste biologische kokosboter uit vers geoogst vruchtvlees

(max. 3 dagen na oogst geperst).

* Uit gecontroleerde biologische aanbouw (kba, BIO/NOP – gecertificeerd).

* Eerste koude persing (perstemperatuur onder 38°C).

* Bevat gezonde vetzuren.

* Niet geraffineerd.

* Niet ontgeurd.

* De kokosnoten groeien op een biologische farm op de Filippijnen.

* Fair trade prijzen bevorderen het sociale welzijn van onze kokosnoot-boeren.

* Zonder cholesterol – gluten – lactose.

* Geschikt voor vegetariërs en veganisten.

* 0% transvetten.

* Niet gebleekt.

* Stimuleert de spijsvertering.

* Overheerlijke smaak en geur.

* Niet verhit boven de 38 graden voor optimaal behoud van voedingsstoffen.

* Vers fruit pulp wordt verwerkt tot een romige puree, zonder toevoeging van water, emulgatoren of bindmiddelen: 100% puur kokos!

Toepassingen:

* Smoothies.

* Gezonde dip.

* Ontbijtgranen.

* Desserts.

* Chocoladerecepten.

* Fruitsalades.

* IJsgerechten.

* Wokgerechten.

* Curry of rijstgerecht.

* Thaise pudding.

* Wafels.

* Zoete stoofgerechten.

* Bakgerechten: cake, taart, koekjes.

Land van herkomst: Filipijnen

Keurmerk: Bio

Contactdetails

Industrieweg 1a 4104 AP Culemborg Postbus 78 4100 AB Culemborg Mail: info@rawsuperfoods.com KVK: 37107982 BTW: NL2313.32.075.B01