Moringa poeder 100g

9,95

Moringa poeder gemaakt van de bladeren van de plant Moringa Oleifera, afkomstig uit India, worden erkend als zeer gunstig voor de menselijke gezondheid. De gerapporteerde voordelen zijn verminderd hongergevoel, bij te dragen aan gewichtsverlies, natuurlijk het stimuleren van energie, het verbeteren van focus en mentale helderheid, het verhogen van het uithoudingsvermogen en uithoudingsvermogen tijdens het sporten en het stimuleren van emotionele balans. Moringa poeder is rijk aan eiwitten, aminozuren en vitamines. Maar ook heeft enorme hoeveelheden belangrijke mineralen zoals magnesium, calcium en kalium. Moringa heeft alle 8 essentiële aminozuren die helpen bij het opbouwen eiwitten die energie te bevorderen, te verbeteren alertheid, steun in de productie van antilichamen, en nog veel meer. Moringa bevat overvloedig vitamines waaronder maar niet alleen vitamine A, B1, B2, B3, B6, C, D, E en K die kunnen helpen in alles van gezonde huid, tanden, energie, groei, rode bloedcellen en het immuunsysteem .

Uitverkocht

Product Description

De bladeren van de Moringa Oleifera plant, afkomstig uit India, worden erkend als zeer gunstig voor de menselijke gezondheid. Gerapporteerde voordelen zijn: verminderd hongergevoel, bijdragen aan gewichtsverlies, het natuurlijk stimuleren van energie, het verbeteren van focus en mentale helderheid, het verhogen van uithoudingsvermogen tijdens de oefening en het stimuleren van emotionele balans.

Moringa poeder is rijk aan eiwitten, aminozuren en vitamines. Maar het bevat ook grote hoeveelheden aan belangrijke mineralen zoals magnesium, calcium en kalium. Moringa heeft alle 8 essentiële aminozuren die helpen bij het opbouwen van eiwitten die energie bevorderen, het verbeteren van alertheid, steun in de productie van antilichamen, en nog veel meer. Moringa bevat een overvloed aan vitaminen waaronder: vitamine A, B1, B2, B3, B6, C, D, E en K die kunnen helpen bij alles van gezonde huid, tanden, energie, groei, rode bloedcellen en het immuunsysteem

t.h.h: 28-02-2017

Contactdetails

Postbus 78 4100 AB Culemborg Mail: info@rawsuperfoods.com KVK: 37107982 BTW: NL2313.32.075.B01