CHOCOdelic Choco Hazelnuts BIO 70 gram

Offer

4,39 3,51

CHOCOdelic chocolade wordt gemaakt van ongeroosterde cacaobonen en bereid op een lage temperatuur (koudgeperste cacaoboter) waardoor alle actieve bestanddelen bewaard blijven. Uit onderzoek is gebleken dat op deze manier de oorspronkelijke mineralen het beste behouden blijven.Een ander belangrijk bestanddeel zijn de mineralen, een reep CHOCOdelic chocolade bevat veel verschillende mineralen.

Product Description

CHOCOdelic Hazelnoten omhuld een laag rauwe chocolade, een heerlijke en gezonde snack!

CHOCOdelic is geen gewone chocolade. De verfijnde Zuid-Amerikaanse rauwe cacao die wij gebruiken, wordt niet gebrand, maar verwerkt bij lage temperaturen, waardoor de chocolade rijk blijft aan natuurlijke anti-oxidanten en vitaminen. De chocolade wordt gezoet met biologische kokosbloesemsuiker – een laag glycemische, ongeraffineerde en duurzamee suiker – die op ethisch verantwoorde wijze wordt gewonnen uit het nectar van de kokosbloesem.

Glutenvrij – Lactosevrij – Koemelkvrij – Suikervrij – Veganistisch – Eivrij

Ingrediënten:

65% rauwe chocolade (cacaogehalte 60%, cacaobonen*, cacaoboter*, kokosbloesemsuiker*), hazelnoten*. * Ingrediënten afkomstig uit biologische landbouw.

CHOCOdelic is geen gewone chocolade. De verfijnde Zuid-Amerikaanse rauwe cacao die wij gebruiken, wordt niet gebrand, maar verwerkt bij lage temperaturen, waardoor de chocolade rijk blijft aan natuurlijke anti-oxidanten en vitaminen. De chocolade wordt gezoet met biologische kokosbloesemsuiker – een laag glycemische, ongeraffineerde en duurzame suiker – die op ethisch verantwoorde wijze wordt gewonnen uit het nectar van de kokosbloesem.

Glutenvrij – Lactosevrij – Koemelkvrij – Suikervrij – Veganistisch – Eivrij

Contactdetails

Postbus 78 4100 AB Culemborg Mail: info@rawsuperfoods.com KVK: 37107982 BTW: NL2313.32.075.B01