Biologische Kokosboter 500ml

14,95

Dr.Goerg is een Duits bedrijf – die in samenwerking met de kleine boeren in de Filippijnen –  hoogwaardige kokosnoot producten in premium bio kwaliteit produceert. Hun kokosnoten worden gekweekt op perfect gelegen en duurzaam beheerde bio-plantages (kbA-gecertificeerd), met veel zorg en liefde. Snelheid en zorgvuldigheid van de oogst en verwerking zijn ongeëvenaard. Ze gebruiken bijvoorbeeld alleen onbeschadigde kokosnoten. Uiterlijk drie dagen na de oogst en niet meer dan een uur na beschieting, word de witte pulp koud geperst, waardoor een uitstekende biologische kokosolie ontstaat. Dr. Goerg heeft een aantal nieuwe behandeling methoden ontwikkeld om een optimale versheid, hoogste aantal van voedingsstoffen te waarborgen en het gebruik van chemicaliën te voorkomen, om te controleren of er geen gezondheidsrisico’s zijn en een zo hoog mogelijke biologische waarde van hun producten te garanderen.

Uitverkocht

Productbeschrijving

Dr Goerg Kokos boter / Kokos mouse100% kokos = 100% raw plezier!

Voor alle fijnproevers. Bereid met de beste zongerijpte biologische kokos! Het verse vlees van de vrucht, koudgeperste kokosolie en kokosmelk worden tot een romige kokos boter gemaakt. Dankzij de zorgvuldige productieproces worden alle vitale enzymen vastgehouden dat een unieke en heerlijke rauwe smaakervaring geeft. Romige en nootachtige. Breng de Zuidzee in uw huis en voeg een onmiskenbare hint van de exotische om zulke dingen zoals smoothies, ijs, chocolade pudding en ruwe dips.

Raw food kwaliteit.

biologische teelt

DE-ÖKO-001

Contactdetails

Industrieweg 1a 4104 AP Culemborg Postbus 78 4100 AB Culemborg Mail: info@rawsuperfoods.com KVK: 37107982 BTW: NL2313.32.075.B01