E3 Renew Me! vegicapsules 240 (400mg)

27,95

Renew Me! bevat een melange van superfoods waarvan bewezen is dat zij uw mentale alertheid scherper stellen, u een emotionele boost evenals een boost van het immuunsysteem geven en uw lichaam helpen met het verwijderen van giftige stoffen. Bevat  E3AFA, Spirulina, MSM, Camu Camu, BrainON (bevat fenylethylamine, ook wel bekend als PEA) en Tocotrienolen.

Uitverkocht

Productbeschrijving

E3 Renew Me! bevat een melange van superfoods waarvan bewezen is dat zij uw mentale alertheid scherper stellen, u een emotionele boost evenals een boost van het immuunsysteem geven en uw lichaam helpen met het verwijderen van giftige stoffen.

E3RenewMe! — Vergroot de kracht van het E3Live supplement met deze groene melange van superfoods. We hebben E3AFA, BrainON (bevat PEA, ook wel het “molecuul der liefde”, welke een emotioneleboost geeft en uw mentale alertheid verscherpt). Deze nieuwe formule bevat ook een Vitamine E complex op basis van voedingsmiddelen voor een zachte smaak en extra voordelen voor de algehele gezondheid.
Een zelf samengestelde combinatie van voedingsrijke, plantaardige MSM (Methyl Sulfonyl Methaan), Spirulina, E3AFA, gecertificeerde biologische Cayennepeper, biologische Camu Camu uit Zuid Amerika, BrainON, Tocotrienol en Tocoferol (Vitamine E complex) en gekristalliseerde zeemineralen met elektrolyten. Het is bewezen dat deze uitzonderlijke voedingsmiddelen het immuunsysteem versterken en het lichaam helpen met het verwijderen van giftige stoffen. Verkrijgbaar in capsules en poedervorm. Meng het poeder met vruchtensap of water.

RenewMe! vegicaps 240 stuks/400mg 120 Porties

Bekijk de volgende video over E3RenewMe!

Contactdetails

Industrieweg 1a 4104 AP Culemborg Postbus 78 4100 AB Culemborg Mail: info@rawsuperfoods.com KVK: 37107982 BTW: NL2313.32.075.B01