Hennepzaden boter, rauw en biologisch

6,95

Hennep Butter – rauw & biologisch (250g)

Gemaakt van geselecteerde organische rauwe hennep zaden gekweekt in Europa. Traditionele ambachtelijke technieken worden gebruikt om de uitstekende voedingswaarde behouden. Het bevat hoge gehaltes van gamma-linolzuur, en de perfecte balans tussen omega 6 en 3 essentiële vetzuren.

THT einde 01-2020

Uitverkocht

SKU: 100018(EXT) Categorieën: ,

Productbeschrijving

Hennep Butter – rauw & biologisch (250g)

Over Sun & Zaad:

Sun & Seed begon als een familiebedrijf, met zijn productie-eenheid als een deel van de verbouwde traditionele boerderij. Sun & Seed is uitgegroeid tot een coöperatie met beide buurlanden en verafgelegen boerderijen. We vestigen prijsgaranties die ervoor zorgen dat de boeren die onze biologische zaden en vruchten krijgen een eerlijke prijs voor hun inspanningen. Speciale zorg wordt besteed selecteren van de juiste partners om de hoogste kwaliteit producten te garanderen. Sun & Seed is een ethische onderneming. Wij verzenden nooit producten via luchtvracht. We maken gebruik van milieuvriendelijke verpakking en verzending waar mogelijk.
De gezondheidsvoordelen van biologisch geteelde voedsel zijn nu wetenschappelijk en publiekelijk erkend. We werken nauw samen met kleinschalige biologische boeren over de hele wereld, altijd op zoek naar nieuwe en interessante manieren om gezond voedsel in de dagelijkse voeding van onze klanten behoren. Afgezien van voedingseigenschappen onze belangrijkste doel is om producten die uitzonderlijk goede smaak te creëren.

Contactdetails

Industrieweg 1a 4104 AP Culemborg Postbus 78 4100 AB Culemborg Mail: info@rawsuperfoods.com KVK: 37107982 BTW: NL2313.32.075.B01