Marine Phytoplankton Poeder 50 gram 30% korting ivm datum

Offer

49,95 34,96

Marine fytoplankton is een eencellige alg (een soort zeeplant), die verantwoordelijk is voor het produceren van tot wel 80% van alle zuurstof op aarde. Het is een simpel, voedzaam voedingsmiddel, die je dagelijkse dieet complimenteert en je algehele gezondheid verbetert. Fytoplankton is een belangrijke voedselbron voor vele zeedieren en voorziet vis van hun nuttige omega-3 vetzuren, zoals EPA. Met moderne technologie kunnen we nu een stap overslaan in de voedselketen en zijn we voor EPA niet langer uitsluitend afhankelijk van vis of visolie.

THT: 30-12-2018

Zie ook Marine Phytoplankton V-caps hier

Uitverkocht

Productbeschrijving

Voedingsprofiel van Raw Superfood’s Marine Fytoplankton

Raw Superfood’s Marine Fytoplankton (Nannochloropsis Gaditana) bevat een optimale combinatie van hoog opneembare voedingsstoffen, vrij van verontreiniging; aminozuren, chlorofyl, enzymen, pigmenten, vitaminen, mineralen en antioxidanten, met inbegrip van de omega-3 essentiële vetzuren.

Complete Proteïnen:

Levert alle essentiële aminozuren, die nodig zijn voor de aanmaak van nieuw weefsel en het repareren van cellen. Het eten van proteïnerijk voedsel helpt je langer verzadigd te voelen en laat honger verdwijnen.

Essentiële vetten:

Marine fytoplankton is een goede bron van omega-3 essentiële vetzuren, die over het algemeen ontbreken in het standaard Westerse dieet. Het levert het essentiële vet EPA (eicosapentaeenzuur), dat nodig is voor het onderhouden van gezonde hersenen, maar het stimuleert ook de cognitieve gezondheid. Dit is belangrijk omdat volgens Dr. Mark Hyman, arts en voorstander van Functionele Geneeskunde, ongeveer 99 procent van de mensen een tekort hebben aan omega-3 vetzuren.

Chlorofyl:

Het groene pigment chlorofyl is de energiebron van de alg en voor ons werkt het als een natuurlijk ontgiftingsmiddel. Het helpt de rode bloedcellen in het lichaam te stimuleren en verbetert hun zuurstofdragende capaciteiten. Het is ook ontstekingsremmend van aard en hertstelt het lichaam van binnenuit.

Antioxidanten:

Bevat violaxanthine, antheraxanthin en Vaucheria Xanthin; allen krachtige antioxidanten die schade door vrije radicalen bestrijden, opgewekt door stress, vervuiling en andere verontreinigende stoffen.

Bevat het belangrijkste carotenoïde pigment beta-caroteen en ook zeaxanthine. Zeaxanthine is essentieel voor het behoud van gezonde ogen en het is bekend dat het leeftijdsgebonden maculaire degeneratie (ARMD) van de ogen voorkomt.

Vitaminen:

Betacaroteen in de marine fytoplankton wordt door de lever omgezet in vitamine A, die nodig is voor gezonde ogen en een gezonde huid.

Fosfolipiden:

Deze helpen bij de absorptie van EPA en andere omega-3-vetzuren.

Voordelen van Marine Fytoplankton

Het beste voedsel uit de natuur:

Fytoplankton behoort tot de onderste lagen in de voedselketen en onderzoek onthult dat eten uit de onderste lagen van de voedselketen je voorziet van meer voedingstoffen en ook meer energie.

Perfect dieetsupplement:

Marine Fytoplankton bevat weinig calorieën, maar enorm veel voedingsstoffen. Het levert hoogwaardige proteïnen, essentiële vetten, vitaminen, mineralen antioxidanten die onmisbaar zijn voor een goede gezondheid en met name voor de productie van gezonde nieuwe cellen en neurotransmitters. Het kan zijn dat je niet alle voedingsstoffen krijgt in je dagelijkse maaltijd en in dat geval is marine fytoplankton een geweldige aanvulling. Fytoplankton heeft een alkaline PH en stimuleert een optimale PH balans in het lichaam, een van de meest kritische factoren voor een goede gezondheid.

Eenvoudig in gebruik:

Marine Fytoplankton heeft een neutrale, zachte smaak, waardoor het eenvoudig in recepten te gebruiken is. Het mixt goed in smoothies, sappen of soepen. Indien het wordt gebruikt in hete soepen, kan je een theelepel toevoegen na het koken om de rauwe voedingsstoffen niet aan te tasten. Consumeer onmiddellijk. Eenvoudig in te passen in een druk schema of op reis.

Je kan van de voordelen van Raw Superfood’s Marine Fytoplankton genieten in capsule- en poedervorm.

Aanbeveling: 1 gram per dag

Recept:

Protein Smoothie with Marine Phytoplankton

“Marine fytoplankton levert een kwart van alle vegetatie (land en zee) en volgens NASA voorziet het in 90% van de zuurstof in de lucht die we ademen. In feite produceert marine fytoplankton meer zuurstof dan alle bossen op aarde samen. Al het wetenschappelijke onderzoek toont aan dat marine fytoplankton wellicht het meest belangrijke voedsel op aarde is, niet alleen vanwege de voedingswaarde van de fytoplankton, maar ook vanwege het feit dat marine fytoplankton een voedselbron is voor alles op aarde; het is de betekenis van voedsel.” – David Wolfe, Superfoods; The Food and Medicine of the Future.

“De toekomst van voeding kan in de oceaan worden gevonden”  – Jacques Yves Cousteau

Contactdetails

Industrieweg 1a 4104 AP Culemborg Postbus 78 4100 AB Culemborg Mail: info@rawsuperfoods.com KVK: 37107982 BTW: NL2313.32.075.B01