Sunwarrior Ormus Supergreens Pepermunt 454 gram

Offer

59,95 47,96

Ons doel bij Sunwarrior is een voor een de gezondheid van een krijger te transformeren. We begonnen met onze bekroonde rauw veganistisch superfood eiwit, de ultieme anti-aging eiwit ontworpen voor sporters, bodybuilders en gezondheid enthousiastelingen die vet willen verliezen, spiermassa op te bouwen en zeer gezond en fit te blijven. Nu hebben we de hoogste vibratie groente product in de wereld ontdekt! Sunwarrior Ormus SuperGreens zijn biologisch geteeld in een ongerepte oude zeebodem gelegen in een vulkanisch gebied van Utah en Arizona. De bodem zit vol met platina, goud, zilver en Ormus mineralen en sporenelementen die een magnetische eigenschap geeft aan de groente.

THT datum: 8-2016′

Productbeschrijving

Gemaakt van de zuiverste probiotische greens geteeld op grote hoogte vulkanische rijke bodem.

Ons doel bij Sunwarrior is voor de gezondheid van het vliegtuig een krijger te transformeren in een tijd. We begonnen met onze bekroonde rauw veganistisch superfood eiwit, de ultieme anti-aging eiwit ontworpen voor sporters, bodybuilders en gezondheid enthousiastelingen die willen om vet te verliezen, spiermassa op te bouwen en zijn zeer gezond en fit. Nu hebben we ontdekt dat de hoogste vibratie greens product in de wereld! Sunwarrior Ormus SuperGreens zijn biologisch geteeld in een ongerepte oude zeebodem gelegen in een vulkanisch gebied van Utah en Arizona. De bodem is geladen met platina, goud, zilver en Ormus mineralen en sporenelementen die de greens geeft een magnetische eigenschap. De grond wordt beladen met platina, goud, zilver en Ormus sporenelementen waardoor de greens een magnetische eigenschap die de trilling en frequentie die consumeren verhoogt.

Sunwarrior Ormus Supergreens worden geteeld en geproduceerd in de Verenigde Staten.

Sunwarrior Ormus Supergreens zijn gecertificeerd 100% biologisch, niet-GGO, en glutenvrij.

Sunwarrior Ormus Supergreens gebruikt een gepatenteerd koude-droogproces waarbij de warmtegevoelige bioactieve bestanddelen en fytonutriënten beschermt, waardoor een betere rauwe groene super voedingsmiddelen of dranken die zowel levende en biologisch beschikbaar.

Sunwarrior Ormus Supergreens worden geproduceerd met behulp van een milieuvriendelijk proces met een lage ecologische voetafdruk en is daardoor veel makkelijker op het milieu. Daarnaast is de speciale zak garandeert het hoogste versheid verkrijgen.

 

Ingrediënten:

Oat Grass

We gebruiken havergras in onze formule, omdat het de hoogste hoeveelheid van de Noble Elementen en Ormus uit de bodem pikt . Havergras wordt traditioneel gebruikt om te helpen bouwen seksuele uithoudingsvermogen. Havergras (Avena Sativa) heeft een ontspannende en stimulerende werking die voedt en versterkt het zenuwstelsel.

Gerst en tarwe Grass

Gerst en tarwe gras zijn beide uitgerust met een hoge sporenelementen, calcium, ijzer, alle essentiële aminozuren, vitamine C, de flavonoïden, en een aantal enzymen en mineralen. Ze bevatten ook superoxide dismutase (SOD), een krachtige antioxidant enzym dat de cellen tegen toxische vrije radicalen beschermt. Alle graangrassen halen Ormus uit de bodem.

Luzerne

Alfalfa is een plant die zijn wortels stuurt naar twintig tot dertig voet in de grond en brengt de mineralen die niet beschikbaar is op het oppervlak zijn. Daarom is het Arabische woord Alfalfa betekent “vader van planten. ‘Alfalfa is rijk aan vitaminen, mineralen en andere voedingsstoffen die een vitale rol spelen in de sterkte en groei van botten en bij het handhaven van een gezond lichaam. Het bevat eiwitten en vitamine A, vitamine B1, vitamine B6, vitamine C, vitamine E en vitamine K. Ook bevat calcium, kalium, caroteen, ijzer en zink.

Yuca

Yucca zijn desert planten die deel uitmaken van de familie Agave. We wilde ambachtelijke onze eigen wilde Yucca planten in de hoge woestijn op een manier die groei voor de andere planten bevordert. Yucca-extracten kunnen anti-artritische en anti-inflammatoire effecten waaronder anti-schimmel en anti-protozoale activiteiten. Yucca is een rijke bron van fenolen, zoals resveratrol en een aantal andere stilbenen (yuccaols A, B, C, D en E). Yucca-extracten en de fenolen zijn ook anti-oxidanten en vrije-radicalen.

Peterselie

Peterselie is misschien wel een van de meest gebruikte, maar therapeutisch onder-rated van kruiden. Peterselie zeer hoog biobeschikbaar vitamine C en een goede bron van mangaan, calcium en kalium. Het bevat ook flavonoïden die werken als antioxidanten. Peterselie is ook rijk aan vitamine A, bekend om zijn effecten op het gezichtsvermogen, plus kan risico van atherosclerose en diabetes te verminderen. Peterselie reinigt het bloed, lost kleverige afzettingen in de aderen, handhaaft de elasticiteit van de bloedvaten, vergemakkelijkt het verwijderen van middelgroot en nieren en galstenen, behandelt doofheid en oorinfecties, en komt de seksuele systeem. Peterselie helpt bij slechte adem en is een van de belangrijkste kruiden voor het verschaffen vitaminen aan het lichaam. Het is als een immuunsysteem versterken multi-vitamine en mineralen complex in groene plant vorm.

Spinazie

Spinazie is een rijke bron van eiwitten, mineralen, vitaminen, pigmenten en fytonutriënten. Gezondheidsvoordelen spinazie zijn door de aanwezigheid van vitaminen, kleurstoffen, fytonutriënten en mineralen zoals kalium, mangaan, zink, magnesium, ijzer en calcium. Spinazie is een bron van vitaminen zoals foliumzuur, niacine, vitamine A, B6, C en sporen van de overige vitaminen. Andere belangrijke elementen, waaronder thiamine en riboflavine, die worden gebruikt in verschillende reacties in het lichaam zijn ook gevonden in spinazie. Spinazie is rijk aan pigmenten zoals beta-caroteen, luteïne en xantheen en chlorophyllin etc.

Probiotische Cultuur

We maken gebruik van een ‘live-actieve cultuur “proces met een deel van onze greens graan. Dit is anders dan andere bedrijven die gewoon mengen Probiotica in hun greens. Traditionele Probiotische voedingsmiddelen zijn: yoghurt, kefir, miso en zuurkool en zijn zeer goed voor het lichaam en het spijsverteringskanaal. Wetenschap heeft geleerd dat gekweekte voedingsmiddelen zijn gemakkelijk te verteren en te creëren levensverbeterende voedingsstoffen.

Pepermunt

Pepermunt maakt onze greens eenvoudig te drinken en zeer smakelijk. Pepermunt is ook een eeuwenoude kruidengeneeskunde die is gebruikt om een breed scala van abdominale ellende te behandelen, van winderigheid tot maagkanker aan galblaas ziekte. Verschillende studies hebben aangetoond dat pepermunt lijkt redelijk effectief bij het verlichten irritable bowel syndrome (IBS), een verzameling symptomen die abdominale krampen en pijn, opgeblazen gevoel, constipatie, en diarree omvat zijn. Pepermunt heeft ook anti-parasitaire eigenschappen en is gebruikt in folk remedies om zich te ontdoen van parasieten te krijgen.

Whole Leaf Stevia

We gebruiken de hele blad stevia kruid dat is gebruikt voor eeuwen in Zuid-Amerika om diabetici en antidiabetica hulp. Onderzoek heeft aangetoond dat een hele blad stevia kruid heeft een regulerende invloed op de alvleesklier en stabiliseert bloedsuikerspiegel. Herbal stevia is daarom nuttig voor mensen met diabetes, hypoglycemie, en Candidiasis. Andere traditionele toepassingen van kruiden stevia zijn aan een verhoogde bloeddruk (hypertensie), als een hulp bij de spijsvertering, dat vermindert ook gas en maagzuur verlagen, en voor obesitas. Het kruid werkt als algemeen tonicum die energie en mentale scherpte verhoogt. De steviakruid is ook aangetoond dat de groei en reproductie van bacteriën die tandvleesontsteking en tandbederf veroorzaken remmen, waardoor het een uitstekende toevoeging voor de tanden en het tandvlees.

De Hoogste Vibrationele Groenen op de Planeet!

• Raw & Organic

• Non-GMO

• Glutenvrij

• 100% Organic

• 100% Heerlijk!

Contactdetails

Industrieweg 1a 4104 AP Culemborg Postbus 78 4100 AB Culemborg Mail: info@rawsuperfoods.com KVK: 37107982 BTW: NL2313.32.075.B01