LifeGive™ Chlorella 450 Vega Pillen

34,95

LifeGive™ Chlorella is een eencellige Groene Alg.

Het is een uitstekende eiwitbron die makkelijk verteerbaar is.

Chlorella kent vele voordelen voor het bereiken van een optimale gezondheid.

Het helpt het lichaam meer uit vitaminen en mineralen te halen en het heeft ook een positief effect op bloedsuikerregulatie voor zowel hyper- en hypoglycemische episoden.

 

Uitverkocht

SKU: 100007(EXT) Categorieën: , Tag:

Productbeschrijving

LifeGive™ Chlorella is een eencellige groene alg. Het is een uitstekende eiwitbron die makkelijk verteerbaar is. Chlorella kent vele voordelen voor het bereiken van een optimale gezondheid. Het helpt het lichaam meer uit vitaminen en mineralen te halen en het heeft ook een positief effect of bloedsuikerregulatie voor zowel hyper- en hypoglycemische episoden. Chlorella ontgift het lichaam van zware metalen. Het zou ook voor en na chemotherapie of andere vormen van straling- en/of röntgenprocedures een positief effect kunnen hebben.

Het percentage eiwit in chlorella is ongeveer 60%; 15 pillen (de voorgeschreven dagelijkse dosering) bevatten 2.000mg (2.0 gram) eiwit.

Chlorella wordt in grote, met zoet mineraalwater gevulde baden onder direct zonlicht geteeld. Het groeiproces wordt zorgvuldig bijgehouden, waarbij hygiënische condities nauwgezet worden onderhouden om ervoor te zorgen dat de chlorella niet besmet raakt met andere micro-organismen.

Nadat de zoetwaterbaden genoeg chlorella bevatten worden de algen geoogst, waarna de robuuste celwanden van de chlorella gebroken worden om de verteerbaarheid van de algen te verhogen. De molen die gebruikt wordt om de chlorella-celwanden fysiek af te breken desintegreert de celwand op natuurlijke, mechanische wijze, wat betekent dat de toevoeging van chemicaliën en/of enzymen, alsook verhitting—processen die de voedingswaarde van de stof negatief zouden kunnen beïnvloeden—niet nodig zijn. Hiermee blijft de optimale verteerbaarheid van de chlorella gewaarborgd.

Ingredients Pure Chlorella 3g (Serving of 15 Tablets)

LifeGive™ supplementen worden uitsluitend voor het wereldbekende Hippocrates Health Institute ontwikkeld en gemaakt, en voldoen aan de normen van de Naturally Occurring Standard (NOS) – een standaard die in het leven is geroepen om te onderscheiden tussen natuurlijk voorkomende vitaminen en voedingsstoffen en substanties die enige vorm van synthetische vitaminen en/of voedingsstoffen bevatten. Alle Hippocrates LifeGive supplementen ondergaan een rigoureus verificatieproces om NOS-gecertificeerd te worden, en bevatten geen enkele vorm van synthetisch toegevoegde voedingsstoffen – zowel direct als indirect.

Gemotiveerd door het verlangen plantaardige supplementen breder beschikbaar te maken, werd de LifeGive supplementenlijn ongeveer 35 jaar geleden in het leven geroepen. Vitaminen uit natuurlijk voorkomende substanties hebben een relatief laag potentieniveau, simpelweg omdat het lichaam de voedingsstoffen gemakkelijk kan absorberen. Laag-potentievitaminen uit natuurlijke bronnen genereren effectieve voedingsstofactiviteit, terwijl ze een positief effect hebben op het functioneren van het immuunsysteem en de algehele gezondheid.

Contactdetails

Industrieweg 1a 4104 AP Culemborg Postbus 78 4100 AB Culemborg Mail: info@rawsuperfoods.com KVK: 37107982 BTW: NL2313.32.075.B01