LifeGive™ Formule voor Vrouwen (180 Veganistische Capsules)

109,00

LifeGive™ Formule voor Vrouwen is een complete, 100% natuurlijke, op wholefood gebaseerde multivitaminen-, mineralen- en kruidenformule die speciaal voor het Hippocrates Health Institute ontwikkeld is. Deze uitzonderlijke, met gebruik van hydrocultuur geteelde formule combineert de helingswijsheid en tradities uit de oudheid met het beste van de moderne wetenschap. Exquisiete bloemenextracten en synergetisch gemaakte planten zijn toegevoegd om vrouwen te ondersteunen in hun dagelijkse behoeften en natuurlijk ritme, hen assisterend in het balanceren van hormonale waarden en het beheersen van stemmingswisselingen. Het biedt vrouwen van alle leeftijden (ouder dan twaalf) ongekende nutritionele ondersteuning en energie.

6 op voorraad

SKU: 100006(EXT) Categorieën: ,

Productbeschrijving

Let op: Deze stellingen zijn niet geëvalueerd door het Food and Drug Administration (FDA). Dit product is niet bedoeld om aandoeningen te diagnosticeren, behandelen, genezen of te voorkomen.

LifeGive™ supplementen worden uitsluitend voor het wereldbekende Hippocrates Health Institute ontwikkeld en gemaakt, en voldoen aan de normen van de Naturally Occurring Standard (NOS) – een standaard die in het leven is geroepen om te onderscheiden tussen natuurlijk voorkomende vitaminen en voedingsstoffen en substanties die enige vorm van synthetische vitaminen en/of voedingsstoffen bevatten. Alle Hippocrates LifeGive supplementen ondergaan een rigoureus verificatieproces om NOS-gecertificeerd te worden, en bevatten geen enkele vorm van synthetisch toegevoegde voedingsstoffen – zowel direct als indirect.

Gemotiveerd door het verlangen plantaardige supplementen breder beschikbaar te maken, werd de LifeGive supplementenlijn ongeveer 35 jaar geleden in het leven geroepen. Vitaminen uit natuurlijk voorkomende substanties hebben een relatief laag potentieniveau, simpelweg omdat het lichaam de voedingsstoffen gemakkelijk kan absorberen. Laag-potentievitaminen uit natuurlijke bronnen genereren effectieve voedingsstofactiviteit, terwijl ze een positief effect hebben op het functioneren van het immuunsysteem en de algehele gezondheid.

THT 12-2020

Contactdetails

Industrieweg 1a 4104 AP Culemborg Postbus 78 4100 AB Culemborg Mail: info@rawsuperfoods.com KVK: 37107982 BTW: NL2313.32.075.B01