LifeGive Instinct 50 Miljard (30 Veganistische Capsules)

44,95

Instinct 50 Miljard is een breedspectrum probioticum, ontwikkeld om zowel de dunne als de dikke darm in balans te brengen.

Gemaakt voor mensen die last hebben van spijsverteringskanaalproblemen zoals constipatie, diarree, winderigheid, een opgeblazen gevoel en algemeen ongemak.

Uitverkocht

Productbeschrijving

Zeven stammen Lactobacillus maken 40% van de blend op, terwijl de resterende 60% uit twee stammen Bifidobacterium bestaat. Capsules met vertraagde afgifte worden gebruikt om er zeker van te zijn dat de probiotica het lagere darmkanaal in intacte staat bereiken.

Instinct 50 Miljard is een breedspectrum probioticum, ontwikkeld om zowel de dunne als de dikke darm in balans te brengen. Gemaakt voor mensen die last hebben van spijsverteringskanaalproblemen zoals constipatie, diarree, winderigheid, een opgeblazen gevoel en algemeen ongemak.

Hetgeen dit probioticum met kop en schouders boven de drukbezette probiotica-markt doet uitstijgen is het ingrediënt AstraBiotic. LifeGiveTM Instinct (met AstraBiotic) werd in 2014 ontwikkeld en is het enige probioticum wat zowel de spijsvertering en het absorptievermogen van probiotica aanpakt. Instinct heeft een eiwitafbraakgehalte van 90-96%, omdat het gedurende zijn reis door het gehele spijsverteringskanaal opgenomen wordt, en niet alleen in de maag en de dunne darm. Natuurlijke plantaardige enzymen hebben een veel breder pH-gerelateerd aanpassingsvermogen, waardoor dit probioticum in verschillende organen met andere pH-waarden zijn werk kan blijven doen. Geconsumeerd eiwit uit eten of supplementen kan alleen door het lichaam gebruikt worden als het in kleinere peptiden of aminozuren wordt opgebroken, en kan zelfs een negatief effect hebben als het niet verteerd wordt.

Let op: Deze stellingen zijn niet geëvalueerd door het Food and Drug Administration (FDA). Dit product is niet bedoeld om aandoeningen te diagnosticeren, behandelen, genezen of te voorkomen.

LifeGive™ supplementen worden uitsluitend voor het wereldbekende Hippocrates Health Institute ontwikkeld en gemaakt, en voldoen aan de normen van de Naturally Occurring Standard (NOS) – een standaard die in het leven is geroepen om te onderscheiden tussen natuurlijk voorkomende vitaminen en voedingsstoffen en substanties die enige vorm van synthetische vitaminen en/of voedingsstoffen bevatten. Alle Hippocrates LifeGive supplementen ondergaan een rigoureus verificatieproces om NOS-gecertificeerd te worden, en bevatten geen enkele vorm van synthetisch toegevoegde voedingsstoffen – zowel direct als indirect.

Gemotiveerd door het verlangen plantaardige supplementen breder beschikbaar te maken, werd de LifeGive supplementenlijn ongeveer 35 jaar geleden in het leven geroepen. Vitaminen uit natuurlijk voorkomende substanties hebben een relatief laag potentieniveau, simpelweg omdat het lichaam de voedingsstoffen gemakkelijk kan absorberen. Laag-potentievitaminen uit natuurlijke bronnen genereren effectieve voedingsstofactiviteit, terwijl ze een positief effect hebben op het functioneren van het immuunsysteem en de algehele gezondheid.

Contactdetails

Industrieweg 1a 4104 AP Culemborg Postbus 78 4100 AB Culemborg Mail: info@rawsuperfoods.com KVK: 37107982 BTW: NL2313.32.075.B01