LifeGive Sun-D (Vitamine D) 180 Veganistische Capsules

64,99

LifeGive™ Sun-D (180 Veganistische Capsules) biedt een superieur, natuurlijk voorkomende bron van vitamine D3, met vitamine-D-voorlopers met shiitakepaddenstoelen en rijstkiemextracten.

Deze krachtige, plantaardige bron van levenondersteunende en levende vitamine D zou gebruikt kunnen worden om een goede gezondheid te ondersteunen, voedingsstoftekorten tegen te gaan en de ontwikkeling van bedreigende gezondheidssituaties te voorkomen.

Uitverkocht

SKU: 100004(EXT) Categorieën: ,

Productbeschrijving

LifeGive™ Sun-D (180 Veganistische Capsules) biedt een superieur, natuurlijk voorkomende bron van vitamine D3, met vitamine-D-voorlopers met shiitakepaddenstoelen en rijstkiemextracten. Deze krachtige, plantaardige bron van levenondersteunende en levende vitamine D zou gebruikt kunnen worden om een goede gezondheid te ondersteunen, voedingsstoftekorten tegen te gaan en de ontwikkeling van bedreigende gezondheidssituaties te voorkomen. Goede algehele gezondheid, gezonde botten, versterking van het immuunsysteem en ondersteuning tegen kanker zijn allemaal direct verbonden met de inname van vitamine D door consumptie via het eten of suppletie. Er zijn verschillende bronnen van vitamine D, die breed kunnen worden verdeeld als afkomstig zijnde uit in laboratoria gecreëerde synthetische bronnen en natuurlijk voorkomende bronnen in ons voedsel.

Vitamine D3 wordt breed geaccepteerd als de beste bron van natuurlijk voorkomende vitamine D, gezien het feit dat deze vorm—ookwel bekend als Cholecalciferol—het meest potent blijkt te zijn met betrekking tot een gunstige applicatie voor de algemene gezondheid en specifieke gezondheidsproblemen. Verschillende onderzoeken hebben aangetoond dat vitamine D zou kunnen helpen in het voorkomen en/of bestrijden van verscheidene gezondheidsproblemen, waaronder: atherosclerose, borstkanker, darmkanker, eierstokkanker, depressie, epilepsie, hypertensie, chronische inflammatoire darmziekte, nierkanker, leverkanker, multiple sclerose, osteoporose, tandvleesaandoeningen, zwangerschapsvergiftiging, psoriasis, tinnitus en dikkedarmontsteking.

Ingrediënten (Portie van 6 Capsules): Vitamine D3 69 IU (Shiitakepaddenstoelconcentraat 4.200mg) 17,25% Dagelijkse Waarde, Rijstzemelpoeder

Let op: Deze stellingen zijn niet geëvalueerd door het Food and Drug Administration (FDA). Dit product is niet bedoeld om aandoeningen te diagnosticeren, behandelen, genezen of te voorkomen.

LifeGive™ supplementen worden uitsluitend voor het wereldbekende Hippocrates Health Institute ontwikkeld en gemaakt, en voldoen aan de normen van de Naturally Occurring Standard (NOS) – een standaard die in het leven is geroepen om te onderscheiden tussen natuurlijk voorkomende vitaminen en voedingsstoffen en substanties die enige vorm van synthetische vitaminen en/of voedingsstoffen bevatten. Alle Hippocrates LifeGive supplementen ondergaan een rigoureus verificatieproces om NOS-gecertificeerd te worden, en bevatten geen enkele vorm van synthetisch toegevoegde voedingsstoffen – zowel direct als indirect.

Gemotiveerd door het verlangen plantaardige supplementen breder beschikbaar te maken, werd de LifeGive supplementenlijn ongeveer 35 jaar geleden in het leven geroepen. Vitaminen uit natuurlijk voorkomende substanties hebben een relatief laag potentieniveau, simpelweg omdat het lichaam de voedingsstoffen gemakkelijk kan absorberen. Laag-potentievitaminen uit natuurlijke bronnen genereren effectieve voedingsstofactiviteit, terwijl ze een positief effect hebben op het functioneren van het immuunsysteem en de algehele gezondheid.

Contactdetails

Industrieweg 1a 4104 AP Culemborg Postbus 78 4100 AB Culemborg Mail: info@rawsuperfoods.com KVK: 37107982 BTW: NL2313.32.075.B01