LifeGive Systemische Enzymen 90 Veganistische Capsules

49,95

LifeGive™ Deze essentiële dagelijkse formulering van proteolytische enzymen werkt synergetisch met interne enzymen om een ​​completere eiwitvertering door het spijsverteringskanaal te bieden. De voordelen hiervan zijn onder meer: ​​het optimaliseren van de opname van voedingsstoffen, het versterken van het immuunsysteem en het vergemakkelijken van celgroei en weefselherstel – dit zijn allemaal essentiële voorlopers van ziektecorrectie.

8 op voorraad

Productbeschrijving

LifeGive™ Deze essentiële dagelijkse formulering van proteolytische enzymen werkt synergetisch met interne enzymen om een ​​completere eiwitvertering door het spijsverteringskanaal te bieden. De voordelen hiervan zijn onder meer: ​​het optimaliseren van de opname van voedingsstoffen, het versterken van het immuunsysteem en het vergemakkelijken van celgroei en weefselherstel – dit zijn allemaal essentiële voorlopers van ziektecorrectie. Deze blend heeft sterke ontstekingsremmende effecten op de weefsels van het lichaam. Veel ziekten hebben een belangrijke inflammatoire component, zoals hartaandoeningen, de doodsoorzaak nummer één ter wereld. Deze enzymen zijn gekozen vanwege hun vermogen om oxidatieve stress te bestrijden, een gezonde bloedsomloop te ondersteunen, het herstel van spieren en gewrichten te ondersteunen en systemische preventie en gezondheid te bevorderen. Studies hebben aangetoond dat deze ‘super-enzymen’ ook effectief zijn in het verminderen van oedeem, het metaboliseren van littekenweefsel, het reinigen van het bloed, het afbreken van giftige stoffen, het reinigen van candida, het verminderen van posttraumatische zwelling en het verteren van dood weefsel, bloedstolsels, cysten en arteriële plaques.

90 caps = 30 dagen voorraad.

Systemisch enzymenmengsel: 364 mg *
Protease 6,0-100.000 HUT
Protease 4,5-100.000 HUT
Bromelaïne -100.000.000 FCCPU
Serratiopeptidase -20.000 U

*Dagelijkse waarde niet vastgesteld

Andere ingrediënten:
Plantaardige capsule, rijstmeel, biologisch plantaardig smeermiddel

Let op: Deze stellingen zijn niet geëvalueerd door het Food and Drug Administration (FDA). Dit product is niet bedoeld om aandoeningen te diagnosticeren, behandelen, genezen of te voorkomen.

LifeGive™ supplementen worden uitsluitend voor het wereldbekende Hippocrates Health Institute ontwikkeld en gemaakt, en voldoen aan de normen van de Naturally Occurring Standard (NOS) – een standaard die in het leven is geroepen om te onderscheiden tussen natuurlijk voorkomende vitaminen en voedingsstoffen en substanties die enige vorm van synthetische vitaminen en/of voedingsstoffen bevatten. Alle Hippocrates LifeGive supplementen ondergaan een rigoureus verificatieproces om NOS-gecertificeerd te worden, en bevatten geen enkele vorm van synthetisch toegevoegde voedingsstoffen – zowel direct als indirect.

Gemotiveerd door het verlangen plantaardige supplementen breder beschikbaar te maken, werd de LifeGive supplementenlijn ongeveer 35 jaar geleden in het leven geroepen. Vitaminen uit natuurlijk voorkomende substanties hebben een relatief laag potentieniveau, simpelweg omdat het lichaam de voedingsstoffen gemakkelijk kan absorberen. Laag-potentievitaminen uit natuurlijke bronnen genereren effectieve voedingsstofactiviteit, terwijl ze een positief effect hebben op het functioneren van het immuunsysteem en de algehele gezondheid.

Contactdetails

Industrieweg 1a 4104 AP Culemborg Postbus 78 4100 AB Culemborg Mail: info@rawsuperfoods.com KVK: 37107982 BTW: NL2313.32.075.B01