Koop 2 x verse tarwegras matten bespaar (betaal 10,95 per stuk)

21,90

Gecertificeerd biologisch. Geproduceerd in Nederland. Vers groeiende tarwegras om thuis zelf te snijden. Verser kan niet. De therapeutische krachten van tarwegras kan toegeschreven worden aan de zuurstof inbrengende effecten die chlorofyl bevat, alsmede het volledige spectrum van vitaminen en mineralen, aminozuren, enzymen en essentiële vetzuren. Meer dan 80 enzymen zijn geïdentificeerd in het gras en het bevat vitamine A, C, E, B1, B2, B3, B6 en K. Tarwegras kan het volledige spectrum van 92 mineralen en sporenelementen in zich opnemen, zoals zink, selenium, fosfor, kalium, calcium, borium, chloride, chroom, kobalt, koper, jodium, ijzer, magnesium, mangaan, nikkel, natrium en zwavel, en daarom ook aan het lichaam worden afgegeven.

Uitverkocht

Categorieën: ,

Productbeschrijving

2 matten tarwegras, zodat u het zelf vers kan snijden

1 mat biedt voldoende gras voor 5-6 drankjes van 30ml

Gecertificeerd biologisch. Elke donderdag of vrijdag door PostNL geleverd.
Let op !! Om tarwegras sap te maken heft u een slowjuicer nodig heeft, zonder dat is het is niet mogelijk!

Verzendkosten voor 1 tot 4 matten € 4,95

Koop 1 voor € 11,95 

De groeibak om het gras in te bewaren kan hier apart worden besteld.

Let op! Levering alleen beschikbaar in Nederland.

Tarwegras wordt momenteel op een wekelijkse cyclus gekweekt en wordt daarom ook eenmaal per week door onze kweker geoogst en aan ons geleverd. Om deze reden wordt tarwegras ook eenmaal per week aan onze klanten verstuurd. Normaal gesproken, ontvangen wij elke woensdag een levering tarwegras. Wij versturen onze pakketten nog dezelfde dag zodat jij, onze klant, het pakket op donderdag ontvangt.

Het kan gebeuren dat de kweker om een bepaalde reden niet op woensdag aan ons kan leveren. In dit geval zullen we het hoogstwaarschijnlijk op donderdag ontvangen. Uiteraard versturen wij het dan ook nog dezelfde dag, zodat jij het op vrijdag ontvangt.

Er kunnen natuurlijk altijd buitengewone omstandigheden zijn waardoor onze kweker helemaal niet kan leveren. Vaak heeft dit te maken met extreme weersomstandigheden, zoals zeer warme of koude temperaturen die de groeicyclus beïnvloeden. Mocht dit voorkomen, zullen we je informeren dat er een aanzienlijke vertraging is ontstaan bij het leveren van je bestelling. Mocht de levering op een later moment niet uitkomen, krijg je natuurlijk je geld terug.

Onze kweker levert aan ons via gekoeld transport, zodat een zo vers mogelijk product wordt verzekerd. Tenzij de klant echt specifiek vraagt om gekoeld transport, versturen wij standaard via PostNL. Dit doen wij om de verzendkosten laag te kunnen houden, al is verzending uiteraard wel voor het risico van de klant. We houden de (gesneden) tarwegras direct na aankomst gekoeld en zullen de pakketten voor onze klanten zo laat mogelijk in de middag inpakken en afgeven op het postkantoor. Meestal zal PostNL de pakketten en brievenbuspost de volgende dag afleveren, al kan dat niet worden gegarandeerd. Op hun website staat vermeld dat 96% van de alle post de volgende dag wordt bezorgd. Tijdige ontvangst van het pakket is ook voor het risico van de klant.

Zodra je het pakket hebt ontvangen, is het belangrijk dat je het direct uitpakt. Gesneden gras moet in de koelkast worden bewaard, waar het 5-7 dagen lang vers blijft. Groeiende grasmatten, die nog steeds wortels hebben, moeten op een tray of blad worden geplaatst (bestel deze hier als je er geen hebt). Ook moet de mat worden bewaterd en op een lichte, bij voorkeur goed geventileerde, plaats worden gezet, bijvoorbeeld in de buurt van een open raam of naast een ventilator. Geef om de dag een klein beetje water. Het is beter om van onderaf water te geven, dus vanaf de wortels en niet van bovenaf. Probeer ook te voorkomen dat de overblijfselen van de zaadhulzen vochtig worden, omdat dit de meest voorkomende bron van schimmel is waar vers tarwegras soms mee te maken kan krijgen. We kunnen echter met trots beweren dat het gras, dat door onze expertkweker voor ons wordt gekweekt, meestal schimmelvrij is.

Onze gecertificeerde biologische vers gesneden tarwegras wordt gekweekt in een groei medium (substraat) boven op een laag van kleigrond die verrijkt is met biologische, niet-dierlijke meststoffen en toegevoegde micro-organismen.

Daarnaast worden bakjes biologisch tarwegras geteeld die inclusief het groeimedium (substraat) kunnen worden geleverd als jong groeiend tarwegras.

Het zaad is de best verkrijgbare kwaliteit biologisch dynamisch tarwegraszaad.

Er wordt gebruik gemaakt van passieve en geforceerde beluchting om de vorming van schimmels tegen te gaan.  De teelt vindt plaats in een speciaal voor deze teelt ontwikkelde kas bij gereguleerde temperaturen in een landelijk gebied van Nederland uit de buurt van de vervuiling.

Dit produkt staat bekend om:

– Hoge sapopbrengst

– Een hoger gehalte aan fytonutriënten

– Excellente smaak

 

 

Contactdetails

Industrieweg 1a 4104 AP Culemborg Postbus 78 4100 AB Culemborg Mail: info@rawsuperfoods.com KVK: 37107982 BTW: NL2313.32.075.B01