Verse Bio Tarwegras Mat

11,95

Gecertificeerd biologisch. Geproduceerd in Nederland. Vers groeiende tarwegras om thuis zelf te snijden. Verser kan niet. De therapeutische krachten van tarwegras kan toegeschreven worden aan de zuurstof inbrengende effecten die chlorofyl bevat, alsmede het volledige spectrum van vitaminen en mineralen, aminozuren, enzymen en essentiële vetzuren. Meer dan 80 enzymen zijn geïdentificeerd in het gras en het bevat vitamine A, C, E, B1, B2, B3, B6 en K. Tarwegras kan het volledige spectrum van 92 mineralen en sporenelementen in zich opnemen, zoals zink, selenium, fosfor, kalium, calcium, borium, chloride, chroom, kobalt, koper, jodium, ijzer, magnesium, mangaan, nikkel, natrium en zwavel, en daarom ook aan het lichaam worden afgegeven.

Categorieën: ,

Productbeschrijving

1 mat tarwegras, zodat u het zelf vers kan snijden

1 mat biedt voldoende gras voor 5-6 drankjes van 30ml

Gecertificeerd biologisch. Levering alleen beschikbaar in Nederland.

Elke donderdag of vrijdag door PostNL geleverd.
Let op !! Om tarwegras sap te maken heft u een slowjuicer nodig heeft, zonder dat is het is niet mogelijk!

Verzendkosten voor 1 tot 4 matten € 4,95

Koop 2 voor € 8,95 per stuk en bespaar 11%

De groeibak om het gras in te bewaren kan hier apart worden besteld.

Onze gecertificeerde biologische vers gesneden tarwegras wordt gekweekt in een groei medium (substraat) boven op een laag van kleigrond die verrijkt is met biologische, niet-dierlijke meststoffen en toegevoegde micro-organismen.

Daarnaast worden bakjes biologisch tarwegras geteeld die inclusief het groeimedium (substraat) kunnen worden geleverd als jong groeiend tarwegras.

Het zaad is de best verkrijgbare kwaliteit biologisch dynamisch tarwegraszaad.

Er wordt gebruik gemaakt van passieve en geforceerde beluchting om de vorming van schimmels tegen te gaan.  De teelt vindt plaats in een speciaal voor deze teelt ontwikkelde kas bij gereguleerde temperaturen in een landelijk gebied van Nederland uit de buurt van de vervuiling.

Dit produkt staat bekend om:

– Hoge sapopbrengst

– Een hoger gehalte aan fytonutriënten

– Excellente smaak

 

 

 

Contactdetails

Industrieweg 1a 4104 AP Culemborg Postbus 78 4100 AB Culemborg Mail: info@rawsuperfoods.com KVK: 37107982 BTW: NL2313.32.075.B01