Diana is oorspronkelijk afkomstig uit het Verenigd Koninkrijk en heeft al sinds haar jeugd een passie voor gezond eten. Ze is al 28 jaar vegetarisch en sinds 1996 houdt ze er een raw food levensstijl op na. In 1998 kwam ze voor het eerst naar Nederland om te werken als landschapsarchitect en startte in 2003 haar Nederlands geregistreerde bedrijf, Raw Superfoods.

diana2013

Sinds het hosten van haar eerste raw food evenement in Amsterdam in 2002, heeft Diana vele evenementen gepromoot voor internationale raw food voorstanders zoals David Wolfe, Shazzie, Gabriel Cousens MD, Chad Sarno en ze heeft Brian Clement, de directeur van het Hippocrates Health Institute in de VS, sinds 2004 regelmatig gepromoot. Diana is de coördinerend redacteur van het 276 pagina’s tellende boek Raw Foods Works (gepubliceerd in 2009) dat unieke hoofdstukken bevat van 20 vooraanstaande deskundigen die aangeven wat volgens raw food leiders zo goed is aan een raw food dieet.

Als expert op het gebied van raw food, heeft Diana advies gegeven aan grote bedrijven, zoals Danone, Philips en Ekoplaza over de groeiende publieke belangstelling voor Rauw voedsel en Superfoods en daarnaast gaf ze inspiratie en adviezen aan vele kleinere bedrijven.

Als een van de pioniers in het op de kaart zetten van rauw voedsel in Nederland, was Diana Store (Raw Superfoods) de eerste die met succes de leer van David Wolfe promootte in Nederland (2003 en 2004). Ze was ook de eerste om vers tarwegras te produceren en te distribueren en de eerste die raw chocolade verkocht. Diana Store’s Raw Superfoods is sinds 2004 te vinden op de Amsterdamse Noordermarkt (Organische Boerenmarkt).

Een aantal bekende Nederlanders zijn klanten, waaronder Robert Kranenborg, Anton Corbijn en Georgina Verbaan!

Naast het ontwikkelen van smakelijke recepten, geeft Diana regelmatig workshops over de raw food keuken en ze heeft al workshops gegeven in Nederland, België, Hongarije, Spanje en de VS.

Als een uitgesproken woordvoerster is Diana te zien en te horen geweest in diverse Nederlandse media waaronder: Viva, Happinez, NRC, de Volkskrant, Parool, Betere Wereld, Ode, Quest, Radio 1, AT5 en Ned 2 en ze leverde een bijdrage als schrijfster voor Get Fresh magazine (UK).

 

Getuigenissen

“Diana Store is een expert op het gebied van raw en super foods. Ze gaf een uitmuntende en inspirerende presentatie voor een van mijn cliënten, een multinationaal bedrijf in de voedselindustrie. Marketeers die voor dit bedrijf werken waren op zoek naar nieuwe trends op de levensmiddelen markt en Diana vertelde haar verhaal over rauw voedsel met een scherp gevoel voor humor en veel informatie. Met haar inspirerende verhalen over nieuw voedsel voor veeleisende doelgroepen is ze in staat een andere manier van denken te creëren die van enorme waarde kan zijn voor marketing en productontwikkeling. Ik zou Diana zeker weer inhuren.”

Klaus van den Berg, markt onderzoeker, strategist en trend editor van L’Officiel Hommes NL

Contactdetails

Industrieweg 1a 4104 AP Culemborg Postbus 78 4100 AB Culemborg Mail: info@rawsuperfoods.com KVK: 37107982 BTW: NL2313.32.075.B01